My room - Before and after

Krásné pondělí všem!

Tak jsem se rozhodla vám pro srandu ukázat, jak můj pokoj vypadal, než jsem se do něj nastěhovala. Když jsem ho viděla poprvé, srandovní mi to vůbec nepřipadalo a vlastně se mi chtělo spíš plakat - protože jsem musela opustit svůj překrásný podkrovní pokoj v našem bývalém domě pro něco tak příšerného, ale s mým báječným tatínkem a trochou lásky jsme ho dokázali přetvořit v něco půvabnějšího. Stále je tu mnoho práce, ale mám to tu moc ráda, a proto mě nesmírně těší vaše krásné komentáře, které mi tu necháváte...
Můj pokoj byl původně kuchyň v absolutně ohyzdném stavu, plný harampádí a starého nábytku, což na fotkách není vidět - na těch už to vypadá trochu přijatelněji, ale stále úděsně. Nicméně právě díky tomu, že se zde dříve nacházela kuchyň, mohla jsem si do pokoje nainstalovat umyvadlo, na které nedám dopustit a už bych se bez něj jen těžko obešla...

A teď už se podívejte na porovnávací fotografie...
 

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Comments

  1. Anonymous29/4/13 11:18

    Tak to je dobrá změna. Tak trochu "Jak se staví sen" :D Moc pěkný pokoj, velmi osobitý, číší z něj jakási čistota a nevinnost :) A tu knihovnu ti fakt závidím, je to dobře vymyšlené, místo dveří, dát do futer poličky a máš knihovnu s milióny knížek je na světě :D Klaný

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Ti, milá Klári, jsem moc ráda, že se Ti líbí. Ta knihovna byl tátův nápad a samozřejmě ji - jako všechno v mém pokoji - také vyrobil. :-) Ale začíná mi být malá, takže vymýšlíme, že kolem ní ještě uděláme takový rám s dalšími poličkami... :-)

      Delete
  2. Jako na zámku. Asi se taky chci stěhovat do nějakého čurbesu, abych si mohla udělat něco.. něco tak krásného. Opravdu ti tvůj pokoj závidím. Nádhera=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji Ti moc. Těší mě, že se Ti můj pokoj líbí; doteď byl cizím zrakům odepřen, tak jsem moc ráda, že ho nyní můžu tímto prostřednictvím někomu ukázat... :-)

      Delete
  3. WoW!! To je nádhera!!
    Strašně moc ti tvůj pokojíček závidím. Nejvíc tu knihovnu a to umyvadlo, fakt nádhera :)
    Řekla bych, že tvůj pokoj o tobě dost vypovídá - je takový miloučký a sympatický :)

    PS: Už jsem ti říkala, že ti závidím? :P :D :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) To je od Tebe tak hezké, moc děkuju! :-) Ale jsem taky jenom člověk, takže mám ve svém pokoji občas nepořádek a někdy taky umím být pěkně protivná...

      Delete
  4. Krása :-) Pamatuju si i tvůj starý pokojíček a byl moc hezký, ale tento je ještě hezčí :-) Jde vidět, že se Vám podařilo udělat opravdu obrovský kus práce :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, Hanko! :-) Ale i můj starý pokojíček se hrozně moc zněmil od doby, kdy jsi ho viděla naposledy - to bylo snad někdy v paté třídě? Páni, to je tak dávno... Třeba sem někdy později také uveřejním fotky, jak vypadal těsně před stěhováním... :-)

      Delete
  5. Páni! Vypadá to nádherně, přesně takový styl mám ráda. Moc se vám to povedlo!:)

    ReplyDelete
  6. Nie je to síce štýl, akým by som si ja zariadila dom, ale páči sa mi. Pôsobí na mňa romanticky, pokojne, oddychovo, dievčensky....
    Úplne si viem predstaviť príbeh, ktorý by sa odohral v tej izbe.
    Dýcha svojským štýlom, rada by som v niečom podobnom strávila dovolenku alebo niečo podobné. :)
    Pekné. :)

    ReplyDelete
  7. Moc hezký pokoj :) souhlasím, že já bych si tak pokoj nezařídila, já bych potřebovala víc barev. Ale je to moc krásný.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! :-) Já měla dříve pokoj velmi barevný, ale už jsem z toho nějak vyrostla a líbí se mi čistota, kterou lze nejlépe docílit bílou barvou. Navíc je můj nynější pokoj docela malý a okno vede na sever do naší verandy, takže mi sem nikdy nesvítí slunce a mám tu pouze studené bílé denní světlo, potřebovala jsem to tedy nějak prosvětlit a bílá barva mi k tomu dopomohla... :-)

      Delete
  8. Možná bude znít můj komentář trošku zvláštně, ale prostě ho takhle musím napsat!
    Jsi neuvěřitelná :) A tak moc milá, že to slovy vyjádřit nejde!
    Klobouk dolů - s tatínkem jste vytvořili něco dokonalého a krásného. Tvůj pokojíček je zkrátka přenádherný a mně se opravdu strašně moc líbí!! :)
    A na video se moc těším!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji, milá Rodaw, Tvé komentáře mi dělají neskutečnou radost. Mám ráda Tvé nadšení a zápal, vždycky z tebe čiší život i v pouhém komentáři... :-) Opravdu mě moc těší, že se Ti můj pokoj líbí a video se budu snažit udělat co nejdřív; doufám, že se bude líbit... :-)

      Delete
  9. To si děláš srandu, nádhera! Závidím, já pořád vymýšlím, co udělat s tím mým malým kumbálkem v podkroví, aby to tu nějak vypadalo a mohla tu být aspoň nějaká knihovna, a i kdybych vymyslela cokoliv sebelepšího, tohle úchvatné dílo to v životě netrumfne! :)

    ReplyDelete
  10. No páááni! Klobouk dolů, taková proměna :) S tatínkem jste to zvládli na jedničku s hvězdičkou. Perfektní království se spoustou skvělých vychytávek - umyvadlo v pokoji mě nikdy nenapadlo :D

    ReplyDelete

Post a Comment