Knižní chvilky (4)


Krásnou sobotu všem.
Právě mám jakési údobí, kdy se na čtení nedokážu moc dobře soustředit a každou stranu čtu nejméně dvakrát, protože se mi myšlenky samovolně rozutíkávají, ale i tak si vezmu knihu do ruky každý den a udělala jsem pro vás dalších pár fotek, tak snad se vám budou líbit...
Doufám, že mě tahle nesoustředěnost brzy opustí, protože mám opravdu hodně, hodně, hodně knih, které musím co nejdříve přečíst.
Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jak se máte, co právě čtete a jestli se vám taky občas stává, že vám nejde číst...
Přeji báječný víkend!
















































































Comments

  1. Ano, taky se mi stává, že se mi špatně soustředí na knížky... Horší ale je, když se mi vůbec nechce číst a měla bych :D Tak přeju hodně štěstí ať přečteš všechno včas :) A pěkné fotky, jako vždy se na ně skvěle kouká :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Asi je to daň za to, že jindy čteme příliš mnoho. :-) Jinak moc děkuji za pěkný komentář. Těší mě že se Ti fotky líbily... :-)

      Delete
  2. Krásné fotky, opravdu! Čičinka je, zdá se, velká parádnice. :))

    Mně se při čtení myšlenky rozutíkávají neustále, proto jsem právě před několika lety přestala číst úplně, nedokážu se soustředit a pak mě to ani nebaví. :( Třeba to už teď bude lepší.

    Jinak jsem to trochu pořešila tím, že mi předčítá přítel. :D Večer, než usneme, si skoro pokaždé čteme. Většinou teda pohádky, aby se dobře spalo. :D :D Máme za sebou Nekonečný příběh, Malého prince a teď jedem pátý díl Harryho Pottera (nevím, jestli jsem na něco nezapomněla...). Sice je to trochu dětinské, ale mně se ta naše "tradice" moc líbí a jemu taky. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jéé, tak to je naprosto úžasné - to vám závidím (v dobrém samozřejmě). Tvůj přítel je vážně poklad, jestli Ti předčítá; takového se drž! :-)
      Kocour je hlavně otrava, když jdu na zahradu, obvykle toho přečtu ještě mnohem míň, protože mě nenechá chvíli v klidu, a když náhodou ano, tak přiběhne šedá a nahradí ho... :-)

      Delete
    2. Tak ne parádnice, ale parádník. Tímto se mu hluboce omlouvám! :D Když mě zmátl ten dívčí střevíc na jeho tlapce. :D

      Já jsem za ty naše předčítací chvilky hrozně vděčná, protože normálně nemůžu usnout, kdežto u čtení usnu hned. Přítel s usínáním problém nemá - lehne a spí, takže nám to vyhovuje oběma. :D

      Delete
    3. Tím se vůbec nezalamuj, u koček je to tak nějak jedno, řekla bych. :-) Taky někdy přemýšlím, který z nich je vlastně kocour a která kočka. Rozpoznám je jenom díky barvě... :-)

      Předčítání je opravdu hrozně bezva, je to ještě příjemnější než třeba takové hlazení po zádech - alespoň mně... :-)

      Delete
  3. Moc hezké fotky! :)

    A ten čas, kdy moc nejde číst, jsem měl nedávno. Ono to přejde, neboj! Škoda, že to bylo zrovna u čtení Brisingra. Půlkou knihy jsem jen tak proletěl, ale po přestávce byla chuť se jí věnovat naplno a šlo to poznat. Tak Ti přeji, abys v co v nejkratší době zase našla tu správnou notu na čtení. Věřím, že to bude brzy! Měj se krásně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuju, Davi. :-) Taky věřím, že brzy se do toho zase dostanu a čtení bude pěkně odsýpat... :-)

      Delete
  4. Taťána a Alexandr už je k dostání? Jééé.. Na Buxu psali, že to vyjde až kolem 16... No ale to nevadí! Čím dřív kniha vyšla, tím lépe :) Momentálně čtu Měděného jezdce a musím uznat - ta kniha mě pohltila a fascinuje mě! Skvělé čtení. Druhý díl si s nadšením koupím :))

    Jinak ne-soustředěnost u knih - to znám.. Neboj, jak psal David - ono to odejde :)) Dej tomu čas a hlavně si s tím nedělej žádné starosti!!

    Ostré předměty četla mamka a byla z knihy docela dost zklamaná.. Tak jsem zvědavá, co na to řekneš Ty :))

    Čtení venku je bezva!! Taky bych šla, ale zrovna teď je venku dost škaredě :((( Ale to nevadí! Dřív nebo později se to sluníčko stejně zase objeví :))

    Měj se krásně,
    přeju co nejlepší sobotu!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji za pěkný komentář, Rodaw, vždycky mě potěší! :-)
      Taťána a Alexandr mi přišla zrovna včera. Měla jsem ji objednanou už přes dva měsíce a pořád odkládali její vydání, ale zřejmě už je tedy k dostání... :-)
      V knize Ostré předměty jsem ještě na začátku, takže nemůžu soudit, ale zatím je to tak nějak půl na půl. Kniha se mi zdá trochu uspěchaná a zatím pro mě není ani příliš napínavá, ale uvidím, třeba mě nakonec překvapí... :-)
      Také měj nádhernou sobotu!! A moc děkuji! :-)

      Delete
  5. Taký pekný piknik by som si spravila aj ja 8)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piknik bohužel u nás na zahradě není to pravé ořechové, kočky by jej pojaly docela jinak, než by se mi líbilo... :-)

      Delete
  6. Moc pěkné fotky :-) kocour je fešák :D A taky se mi moc líbí ten talíř s tou muškou :D vážně originální, super ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pro změnu tátův talířek. Nejdřív mamčin hrneček a teď tátův talíř. Kradu rodičům nádobí... :-D

      Delete
  7. Tak tieto fotky vo mne navodili tú správnu letnú náladu. V dnešný upršaný deň, je to balzam na dušu. :)
    Veľmi sa mi páči tá prikrývka a....vlastne aj balerínky. :)
    Kocúr je zlatý a knihy závidím. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc za krásný komentář. Na té dece je to focené včera, ale dnes už tu máme taky tak nějak zataženo, tak jsem našim upekla sušenky a s vámi se o recept také podělím... :-)

      Delete
  8. Zase moc krásné fotky ;)
    Koukám, že Taťána a Alexandr už je na pultech, tak to si ji musím, co nejdřív koupit. Sice jsem ještě nestihla přečíst první díl, ale na tom nezáleží :D
    Jinak přeji krásný víkend ;)

    ReplyDelete
  9. Že by moderní verze kocoura v botách? :) Ale jinak krásné fotky. Jsou takové ... inspirativní ;)

    ReplyDelete

Post a Comment