Vintage table

Potřebovala jsem nějaký odkládací stoleček, kde bych mohla mít knihy, které mám právě rozečtené; vázu s květinami; kabelku a klíče, když odcházím nebo se vracím do domu. Přesně takový jsem našla u táty v jeho pracovním koutě. Byl úplně zaskládaný a téměř ho nebylo vidět, takže jsem usoudila, že tátovi nebude líto, když si ho vezmu k sobě; chudáček o tom ještě neví, ale snad se nebude moc zlobit - zvláště, když mu to tady tak sluší...

Comments

  1. Tak to je super, něco takového bych také potřebovala :)

    ReplyDelete
  2. Skvelý stolík a čižmičky. :)
    Myslím, že už som tu niekde písala, že to nie je môj štýl, ale keby som si mala vybrať určite volím niečo podobné.
    Teším sa na ďalšie príspevky. :)
    BTW. dnes mi prišla kniha Raňajky u Tiffanyho na ktorú si ma navnadila, tak sa na ňu teším...aj keď je veľmi útlučká. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, jsem ráda, že jsi mi to pochválila, ačkoli to není Tvůj styl. :-) A že jsem Tě dokázala nalákat na Snídani u Tiffanyho je naprosto skvělé, to mám vážně radost; věřím, že se Ti knížečka bude líbit... :-)

      Delete
    2. Verím, že bude...len škoda, že nemáme takú super obálku ako vy, ale aj tá naša má niečo do seba.. a predsa záleží viac na obsahu, takže to nejak prežijem. :)

      Delete
    3. Já vlastně ani nevím, jak vaše vypadá. Musím se na ni mrknout. Ale, jak říkáš, záleží na obsahu. Ale také si mnohdy knihy vybírám podle obalu... :-)

      Delete
    4. http://www.antiqart.sk/ranajky-u-tiffanyho

      Ja mám túto verziu, ale v podstate sa mi páči aj tá, navyše je v podstate z bazáru a je v uplne skvelom stave.
      Každopádne na poličke sa bude vynímať pekne. :)

      Delete
    5. Ale ta je moc pěkná. Já mám ráda pastelové barvy a tahle obálka je vážně moc hezká, skoro bych uvažovala, jestli není ještě hezčí než ta naše - je taková decentnější, řekla bych, oproti té oranžové...

      Delete
    6. Ešte som si na ňu úplne nezvykla, ale mám z tej edície ďalšie 3 knihy a spolu vyzerajú ozaj pekne...niekedy hodím fotku na blog, potom ak chceš kukni očkom. :)

      Delete
    7. To určitě! Moc ráda se podívám! :-) Knihy ze série vypadají pospolu vždy velmi pěkně, když tedy nakladatelství z nepochopitelného důvodu nezmění design - i to se bohužel stává... :-)

      Delete
  3. Super stoleček, něco takového bych taky potřebovala, ale jelikož můj pokojíček není nafukovací asi si budu muset nechat zajít chuť :D
    A ty botky jsou moc hezké. Odkud je máš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Můj pokoj je také velmi malý, ale vždy se dá něco podniknout. Hodně pomáhají světlé barvy - díky tomu to v mém pokoji nevypadá nijak zaskládaně, ačkoli nemám jediný volný kousek zdi; nábytek mám po celém obvodu... :-) Jinak moc děkuji. :-) A ty botky už mám dva roky ze SALAMANDERU. :-)

      Delete

Post a Comment