How to: Frame for earrings

Asi jako každá holka mám doma, kromě jiné bižuterie, spostu barevných náušnic. Většinu z nich vůbec nenosím, ale mám je ráda, a protože jsou každé úplně jiné, mohou sloužit jako bezva ozdoba nejen uší, ale i mého pokoje.
Při výměně oken na naší verandě zbylo velké množství zelených lišt a při úklidu mé komody jsem našla kousek staré záclonky z Ikey. Díky tomu jsem si vzpomněla na nápad, který jsem před pár měsíci viděla v jednom videu, a vyrobila si (samozřejmě s tátovou pomocí) rámeček pro náušnice.
Je to skvělý způsob, jak spojit hezké s užitečným. Náušnice se mi povalovaly všude možně a prášilo se na ně. Zato takhle jsou hezky schované a zároveň pěkně oživily prázdnou zeď nad mým umyvadlem, kam se nehodil žádný obrázek.
Ačkoli je výroba rámečku vážně jednoduchá, můžete použít i koupený rámeček na fotografii nebo jakýkoli jiný, který doma najdete...

Výroba je úplně jednoduchá. Nachystejte si dřevěný rámeček, záclonku, nůžky, izolepu a sešívačku. ze záclonky ustřihněte kus s pěkným vzorem na vyplnění vašeho ráměčku. Okraje záclonky přelepte izolepou, aby se vám lépe připevňovaly k ráměčku a nerozjížděly se nebo netřepily. Poté záclonku z rubové strany rámečku připevněte pomocí sešívačky. Na záclonku zavěšte náušničky. Požádejte tatínka, aby vám přitloukl hřebíček do zdi, rámeček zavěste a máte hotovo...

Comments

  1. Krásné. :) Taky mám doma tak 100 párů náušnic a jen se na ně práší.Některé jsem na sobě neměla už rok. Měla bych s tím něco udělat.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, jsem ráda, že Ti to líbí. :-) Určitě by vypadalo hezky i více rámečků vedle sebe, popř. nad sebou, anebo jeden obrovský, pokud máš opravdu tolik náušnic... :-)

      Delete
  2. Tak toto je úžasný nápad....asi sa inšpirujem, a asi v podobnom štýle vymyslím aj niečo na náhrdelníky a ostatné "blbosti". :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, Maťo, jsem ráda, že se Ti nápad líbí. :-) Náhrdelníky by v ráměčku vypadaly jistě stejně skvěle. Budu moc ráda, když mi pak pošleš fotku, co jsi vyrobila... :-)

      Delete
  3. Výborný nápad, nejspíš si něco podobného zhotovím, protože naušnice neustále někde hledám. Děkuji za skvělou inspiraci. U tebe na blogu je spousta vynikajících nápadů. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A já Ti děkuji za moc milý komentář. To mi vždycky udělá radost... :-)

      Delete
  4. To je vážně super nápad! Vůbec mě nenapadlo, jak by to šlo vyřešit a tohle je geniální ;)

    ReplyDelete
  5. Já měla volné místo na korkové nástěnce. Tak sem napíchala špendlíky, převážně takové ty jak jsou s nimi propíchané třeba pánské košile v obchodech. No a naušničky taky visí =)

    ReplyDelete
  6. To je naprosto úžasný! Vždy jsem něco takového podobného chtěla, ale vůbec na to nikde nemám místo a hlavně si náušnice stejně vždy zapomenu vzít :D

    ReplyDelete
  7. Boží :D Jen u nás to není kam zavěsit, aby to kočky neshodily :) A přinutit tatínka zatlouct hřebík? To by trvalo hodně dlouho :D

    ReplyDelete

Post a Comment