Měsíční chvástačka - Červen


Červen byl na knihy opět velmi úrodný a já ani nedokážu vyjádřit, jakou mám radost, že se mi knihovnička tak hezky rozšiřuje. Bohužel menší radost už z toho má maminka, která to financuje...

Koupené:
Kytice
Čokoláda
Lola a kluk od vedle
Kiki Strike ve tínovém městě
Zakletá
Tygrova žena
Romantický řád
Na Větrné hůrce

Darované:
Vel'ký objav Huga Cabreta

Comments

  1. Tyto knihy sice nejsou můj styl, ale vždycky se rád podívám, co máš nového! :) Krásné přírůstky a věřím, že z nich máš opravdu radost. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je mi jasné, většina z nich je spíše pro holky. :-) Ale moc děkuji za komentík... :-)

      Delete
  2. Na Větrné hůrce mám doma a ještě jsem se k tomu nedostala a asi dlouho nedostanu, ale v tuhle chvíli mě to láká a mám chuť jí popadnout a číst :D Jinak krásné kousky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na Větrné hůrce je hodně zvláštní kniha, ale mám ji ráda a tahle má navíc krásnou obálku. Snad se bude líbit i Tobě... :-)

      Delete
  3. Pekné prírastky. Vidím, že máš Čokoládu, verím že sa ti bude páčiť. Na Větrné húrce (po našom Búrlivé výšiny) som čítala kedysi veľmi dávno a priznám sa, že ma moc neoslovili. :( Možno sa k nim časom vrátim a re-reading dopadne lepšie. :)

    Ináč na jednom bazáze som našla celú Inkoustovú sériu, tak ak mi ju nakoniec predsa len pošlú (zatial mi stále nespracovali objednávku :( ), rada sa do nej pustím. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, za Čokoládu vděčím Tobě. A už se na ni moc těším, možná se do ní pustím už o prázninách, protože myslím, že taky paří mezi letní čtení... :-)
      Jinak je super, že jsi Inkoustovou sérii našla. Jsou to opravdu krásné knihy. Umím si představit, že bych je milovala jako malá, mám je ráda i teď a určitě se mi budou líbit i později... :-)

      Delete
  4. Zakletá vypadá úžasně.. :) Jinak moc pěkné přírůstky.. :)))

    ReplyDelete
  5. Zakletú by som osobne veľmi rada, vyzerá zaujímavo 8)

    ReplyDelete
  6. Taky jsem na Zakletou zvědavá, vzhledem k tomu, že tolik zaujala i Michala z redakce CooBoo. Myslím, že to bude opravdu dobrá kniha... :-)

    ReplyDelete

Post a Comment