Nástěnka

Je velmi těžké uspořádat nástěnku tak, aby nepůsobila chaoticky nebo naopak příliš strojeně. Ideální podle mě je, když vypadá spontánně. Ta moje je ale natolik veliká, že když na ni obrázky rozmístím náhodně, vždycky se stane, že mi někde vznikne chumel a jinde volné místo, které vypadá nepatřičně. Pomohla jsem si proto stužkami, jmiž jsem nástěnku ovázala a připevnila je špendlíky. Nyní tedy můžu obrázky zastrkovat za stužky, což je mnohem příjemnější, rychlejší a šetrnější k obrázkům, než když je připichujete špendlíky. Navíc je nástěnka hezká, ať už je prázdná nebo zaplněná, a stužky zajistí, aby obrázky byly rozmístěny rovnoměrně a přitom nástěnka nepůsobila fádně...

Comments

  1. Ja sa priznám, že som nikdy nástenku nemala ani ako malá, ale tá tvoja sa mi veľmi páči. Mám rada rodinné fotky a obrázky, tvoja nástenka odráža kúsok z Teba a to ju robí výnimočnou. Veľmi pekná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem dříve žádnou neměla, ale měla jsem nad stolem prázné místo, které bylo pro nástěnku jako dělané... :-) Jinak moc děkuji za krásný komentář...

      Delete
  2. Tohle je vážně skvělý nápad a vypadá to rozkošně!:) A uspořádaně!:)

    Já mám nástěnku obrovskou a úplně přeplněnou :D Takže šílený chaos, ale mně se to tak líbí. Vždy, když se na ní podívám, na mě vlétne směsice vzpomínek a zážitků...:) Mám na ní také různé vzpomínkové věcičky, předměty, které jsem dostala.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Nástěnky jsou opravdu prima věc, kam jinam si dát růzky výstřižky, obrázky, vstupenky, pohlednice, fotky a jiné věci, které nám něco připomínají, že? Řekla bych, že nástěnky jsou docela podceňované, ale ve skutečnosti o nás mnohé vypoví a pokoj je díky nim osobitější a barvitější... :-)

      Delete
  3. Páni! Skutečně nestačím žasnout, jak jsi manuálně zručná ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Tvé komentáře jsou vždycky tak milé... :-)

      Delete
  4. Miluji tvoje nápady a hlavně ten styl jakým je děláš. Tak roztomilé a prostě útulné a ty obrázky na nástěnce - bomba :) Přesně takto bych to jednou chtěla mít u sebe v bytě až budu bydlet sama, což doufám bude za tři roky, ale uvidíme :D :)

    ReplyDelete
  5. Máš opravdu moc nádhernou nástěnku. A jak je krásně sladěná do barev :)

    ReplyDelete

Post a Comment