Five things



New hand soap and a flower from our garden decorate sink in our bathroom perfectly...


Coffee and raisin pinwheel taste even better in autumn...

My new nail polishes by Estée Lauder. My mom bought them for me in Days of Marianne. And I'm happy as a little child. When I have them on my nails, I feel incredibly luxurious...

 My new necklace that combine cotton with strass...

The secret garden by Frances Hodgson Burnett. Remember the film? I'm so happy that I have the story in a book...

Comments

  1. Tak tie laky na nechty vyzerajú naozaj veľmi luxusne. :) Tajná záhrada má krásny obal, túto knihu ti veľmi závidim. :) Náhrdelník síce nie je moc môj štýl, ale je celkom pekný. :)
    Fotky skvelé ako vždy, teším sa na ďalšie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, Ty jsi vždycky tak milá. Hrozně mě těší, že Tě můj blog stále neomrzel a vracíš se sem... :-) Určitě dnes ještě přidám nějaké fotky do knižních chvilek a také recenze. Jsem totiž nemocná, takže jsem dnes zůstala doma, a mám čas číst a věnovat se blogu... :-)

      Delete
    2. :) Myslím, že Tvoj blog ma neomrzí nikdy, každým príspevkom sa mmi páči viac a viac. :) Dokonca ťa obdivujem, že vždy niečo nové pridáš, ja sa už tiež na to chystám, ale až v pondelok mi začína škola, tak sa teším, že budem mať konečne nejaký ten plán a aj tu správnu chuť čítať a písať o knihách. :)

      P. S Verím, že sa skoro vyliečiš, nič nepomáha viac ako leňošenie niekde v teplúčku, keď je teraz vonku tak sychravo. :)

      Delete
    3. Tak to mám opravdu velkou radost. :-) Vynasnažím se, aby tomu tak bylo i nadále. Před Vánoci bych ráda přidala recepty na každé cukroví, které budu připravovat. Samozřejmě chci hodně fotit, dodělat některé věci, dočíst všechny recenzní výtisky, a po Vánocích začíst s těmi tolik slibovanými videi... :-) Uvidíme, jak to všechno bude, ale s blogováním určitě neplánuji přestat. Vždycky jsem to chtěla dělat, a teď, když se mi to konečně podařilo, se toho nechci vzdát. A čtenáři, jako jsi Ty, mi v tom ohromně pomáhají. Děkuju moc... :-)

      Delete

Post a Comment