Five things




















New colored cups for muffins...

I just fell in love with the illustrations in A Monster Calls by Patrick Ness...

Among the old stuff I found my georgeous panpipes. Sound it makes is simply breathtaking...
I found this little reminder to Paris...

My new warm winter boots. For some reason I love blue color on my foot...

Comments

  1. Moc se mi líbí Tvoje fotky, Verunko. :) Ty botičky jsou moc hezké, taky sháním na zimu podobné. Dáš mi inspiraci, kde hledat? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jsem opravdu ráda. Děkuju moc! :-)
      Já měla letos štěstí, našla jsem je hned v prvním obchodě - ve STIVALU. Jsou značky Tamaris a tu mívají i v Humanicu. Jinak bych se asi podívala u Bati nebo v Salamanderu. Tam mívají krásné boty. Snad budeš mít při hledání štěstí... :-)

      Delete
  2. Jé, děkuju! Prošla jsem internetové nabídky obchodů, co jsi psala a mám tři favority, ani tomu nemůžu uvěřit. :D Ve Stivalu elegantní černé Tamarisky http://www.stival.cz/cs/kozacky/damske-kozene-kozacky-tamaris/226108/detail, nebo se mi líbí přesně ty, co sis koupila Ty (ale bohužel pro mě na zimu mají asi větší podpatek než bych na ledě zvládla) a v Humanicu nízké modré http://www.humanic.net/cz/Damska/Obuv/kotnickova-a-vyssi-obuv/SOliver-kotnickova-bota-tmave-modra-1623605938?related-search=%2FWomensShoes-category%2Fkotnickova-a-vyssi-obuv_kozacky-producttype%2Fkuze-uppermaterials%2Fnizky-0-2-cm-heelheightgroups&index=62, ale jsou to semišky a bojím se s nimi zas do mokra. No a ty Tamarisky mají oboje nejméně 37 a já potřebuji 36, takže vůbec nevím, jak to vlastně dopadne. :D Nicméně mockrát děkuji za doporučení, asi se zajedu podívat do Hradce, abych je viděla na vlastní oči, vyzkoušela (třeba mi ta 37 sedne) a třeba i nakoupila. :)

    Přeju krásný den, Verunko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě bude lepší, když se na ně podíváš naživo, ale je fajn je mít předvybrané... :-) Jinak ty moje jsou sice vysoké, ale jsou úžasně teplé a měkké, takže mě z nich nebolí nohy, a taky mají hluboký vzorek, takže nemusíš mít strach, že by Ti klouzaly... :-)

      Krásný víkend i Tobě :-)

      Delete
    2. Tak to jsem ráda, protože se mi líbí nejvíc. :) Snad budou dobré. I cena je celkem fajn na to, že jsou kožené. Ještě jednou děkuji a měj se krásně! :)

      Delete
  3. Recenzia na Erebos, čo si chcela :) http://nathalys-reading.blogspot.sk/2013/10/ursula-poznanski-erebos.html

    ReplyDelete
  4. Pěkné fotečky. Ty boty Ti závidím, takové by se mi taky líbily... :-)

    ReplyDelete

Post a Comment