everyday post| Trilogie CHAOS

Dneska jsem měla naprosto úžasný den. Když jsem totiž v sobotu kvůli své rýmě nemohla pozdě v noci/brzy ráno spát, vypátrala jsem na internetu neuvěřitelnou slevu trilogie Chaos od Patricka Nesse, kterou si už opravdu dlouho chci pořídit, neboť na ni slyším jen samou chválu od amerických booktuberů. Takže jsem si ji hned objednala u Dobrovského a dnes si ji šla vyzvednout. Jsem nadšená, že ji mám v hardbackové verzi, protože - jak asi víte - bílá je moje nejmilejší barva, navíc je tahle verze obálek mnohem více podobná originálním než ta paperbacková. Ale dost o obálkách. Patrick Ness je úchvatný autor, Volání netvora byla nejdojemnější a nejhezčí kniha, jakou jsem z daného žánru četla, takže jsem přesvědčená o tom, že tahle trilogie bude famózní a nemůžu se dočkat, až se do ní pustím...

Ale to není všechno, na schodišti jsem tam ještě objevila knihu Tygře, Tygře od Margaux Fragosové, o které jsem taky delší dobu přemýšlela, takže jsem ji tam za tak úžasnou cenu nemohla nechat. Vypráví příběh novodobé Lolity podle skutečné události a má to být nejkontroverznější kniha roku. Jsem na ni opravdu zvědavá. A jelikož mám v rámci projektu měsíční písmenkobraní právě v lednu číst Lolitu od Nabokova, je to docela příznačné...
 

Comments

  1. To je skvělý nápad, tyto každodenní články! :-) Jsem zvědavá, co na sérii Chaos budeš říkat. Já ji mám moc ráda, je to jedna z mých nejoblíbenějších. Taky mám doma hardbackové vydání, líbí se mi víc než paperbackové, ale ani to nevypadá špatně :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, jsem zvědavá, jak se články uchytí, alemyslím, že to bude zábava. Chaos snad přečtu co nejdříve a stejně tak snad brzy napíšu recenzi... :-)

      Delete
  2. Super! Tak já jdu díky tobě taky objednávat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bezva! :-) Koupíš si paperback nebo hardback? :-)

      Delete
    2. Jdu do hardbacku. I když mám paperback rád, tak se mi u této trilogie jeví, že hardback bude tentokrát jen a jen dobrá volba :)

      Delete
    3. To určitě bude! Vazba je moc krásně provedená i uvnitř... :-)

      Delete

Post a Comment