everyday post| Moments of Reading

Dneska jsem si udělala čtecí koutek u našich v obýváku. Teď v zimě je totiž všude hrozně ponuro a já nemám ráda umělé světlo, mám pak pocit, jako by celý den byla noc. Můj pokojíček je bohužel nejponuřejší ze všech místností v domě, takže když si tam chci číst, musím mít neustále rozsvícené lampičky. V obýváku máme ale dvě křesla (jedno houpací a jedno jako stvořené pro čtení) přímo pod okny, i když tedy venku zrovna nesvítí sluníčko, je tam světla ke čtení i tak dost. 
Ovšem k pořizování fotek je toho světla opravdu velmi málo, zvlášť pro ten můj stařičký foťáček. Ale myslím, že právě zrnité fotky v sobě mají neskutečně mnoho atmosféry. Sama dokážu strávit hodiny a hodiny na tumblru a projíždět staré, rozmazané, atmosférou dýchající fotografie s knihami. Proto jsem pro vás můj dnešní čtecí koutek nafotila a doufám, že vás fotografie naladí na tu správnou knižní atmosféru a třeba u vás vyvolají chuť ke čtení...

Comments

  1. Krása, Veru jak to děláš že i zrnité a neostré fotky v Tvém podání vypadjí tak nádherně a kouzelně! Takový čtecí koutek bych si nechala líbit, moje čtecí koutky jsou v poslední době jen postel nebo sedadlo v autobuse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem v autobuse nejela ani nepamatuju, v jistém smyslu Ti to skoro závidím. Má to atmosféru nosit si knihu s sebou a číst ji na cestě... :-) Ale já brzy pojedu vlakem, to je na čtení taky prima... :-) A děkuju za milý komentář, jsem ráda, že se Ti fotky líbí... :-)

      Delete
    2. Je to prima v jedné věci, že tam vždycky přečtu nejvíc za celý týden, horší je, že mě pak bolí za krkem :)

      Delete
  2. Krásné fotky. Tvůj čtecí koutek vypadá moc hezky. Tak útulně a pohodlně. :)

    ReplyDelete
  3. Takéto fotky priam lákajú "sadni a čítaj" :). Krásne!

    ReplyDelete
  4. Takové křesílko na čtení bych brala! :)
    A jak si to čte pěkně v rukavičkách :D ...občas by se hodily rukavice, jak člověk delší dobu drží knihu, tak se trošku odkrvuje :D

    ReplyDelete
  5. ja také fotky tak zbožňujem! :) sú také... pohodlné :D škoda, že ja teraz nič normálne nemám čítať. :/
    (ak chceš, skomentuj: http://viki-k.blogspot.sk :)

    ReplyDelete

Post a Comment