everyday post| Second Chance Books

Po delší době jsem vyrazila hledat poklady do antikvariátu, kde se cítím ještě více jako v ráji než v knihkupectví, protože tam vždy najdu něco, co už není běžně k dostání, nebo objevím novou knihu za pár korun. Tentokrát jsem domů přišla s pátým dílem Harryho Pottera, který mi stále chyběl. Z něj mám tedy asi úplně největší radost. Teď už mi zbývá dokoupit jen poslední sedmý díl a má série bude kompletní. Radost mám taky z Deníku Bridget Jonesové, který je už v podstatě něco jako klasika a já jej zatím nečetla. Ale udělám to brzy, protože to určitě bude naprosto perfektní. Šílenou radost pak mám ze Ságy rodu Forsytů; našla jsem takové krásné stylové vydání s odrbkanými rožky, jež mu dodávají ještě větší šmrnc. Dále tu mám pohádkový příběh Haidy v půvabné staré vazbě a knihu Zuzanka a Tichý oceán z edice Světová četba, kterou mám moc ráda. A nakonec Neblahého Judu, kterého mi někdo z vás doporučil v komentářích u příspěvku o knize Tess of The D'Urbervilles, takže z něj mám také ohromnou radost. Navíc jsem tam viděla spoustu dalších knih, o které bych měla zájem, a jen s těžkým srdcem jsem odtud odcházela. Budu se tam brzy muset vydat znovu a poté vám opět přinesu fotografie mých úlovků...


Comments

  1. Páni tak to se Ti povedlo sehnat úžasné kousky! Jsou krásné! :)

    ReplyDelete
  2. Skvělé úlovky :) Navíc Harry vypadá, že je jako nový, paráda! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, mám z nich radost! :-) Harry sice není úplně nový, ale je v opravdu skvělém stavu... :-)

      Delete
  3. Tak to je paráda! Škoda, že v mém mini městě nemáme žádné antikvariáty :/

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky. =) HP vypadá skoro jako nový. =) My tu bohužel žádný antikvariát nemáme. =/

    ReplyDelete
  5. Moc pěkné kousky, docela mě překvapilo že se tam dá už i najít Harry Potter :D, ale vypadá na fotkách jak nový! :)

    ReplyDelete
  6. Krásné fotky. Taky bych někdy měla zajít do antikvariátu :-)

    ReplyDelete
  7. Super úlovky! Sága rodu Forsytů je naprosto skvělá - jsem zvědavá, jestli se pustíš do recenze :)

    ReplyDelete
  8. Parádní úlovky. Toho HP bych také brala, mám sérii jen do 4. dílu. :/
    Asi se budu muset jít také podívat do antikvariátu, jestli tam nemají něco zajímavého :)

    ReplyDelete
  9. Myslím, že se tomu v AJ říká thrift shop, každopádně pěkné úlovky, Hardyho mám moc ráda, Ságu mám, ale nemůžu se dokopat, Deník mám taky a tu malou barevnou světovou edici uplně miluju!

    ReplyDelete
  10. tak po Bridget bych taky hned sáhla! skvělé úlovky a krásné fotky! :-)

    ReplyDelete
  11. Tu sagu mam presne v tomhle vydani. :) Vubec netusim, jestli se mi to bude libit, ale taky se mi libi, ze je cela tak roztomile odrbana. :D

    ReplyDelete
  12. Ten Harry Potter vypadá opravdu nedotčeně o.O A edice Světová četba je super, líbí se mi, jak ty knížečky padnou hezky do ruky :)

    ReplyDelete
  13. Najít parádní antikvariát je nejlepší vítězství, co může koho potkat. Já se potloukám městem, a ještě jsem nenašla žádný, který by opravdu stál za to. Tamhle mi vadí paní prodavačka, která se na mě dívá pohledem jakože chci něco ukrást, támhle mi to přijde zase zbytečně moc drahé (když knihu sleví o pět korun z původní ceny a přitom už má evidentně nejlepší roky za sebou) a támhle zase nic nemají. Takže závidím nejen úlovky, ale i objev antikvariátu.

    ReplyDelete
  14. Haidy je krásný příběh .) A Harry Potter Fénixův řád je snad nejlepší z celé série, nedokážu říct proč, ale ta kniha je ze všech sedmi dílů mnou nejvíc čtená (taky podle toho vypadá)) - ačkoliv pokaždý oplakávám Siriuse. Nejmíň jsem asi četla čtvrtý a šestý - jenom jednou a čtvrtý jsem asi dvakrát rozečetla (vlastně ani jednou, protože poprvý jsme to četli společně s taťkou hned jak vyšel - táta večer předčítal a já poslouchala :D). Ale chci si je zase přečíst, jsou to bezvadný knížky :)

    ReplyDelete
  15. Haidy je krásný příběh .) A Harry Potter Fénixův řád je snad nejlepší z celé série, nedokážu říct proč, ale ta kniha je ze všech sedmi dílů mnou nejvíc čtená (taky podle toho vypadá)) - ačkoliv pokaždý oplakávám Siriuse. Nejmíň jsem asi četla čtvrtý a šestý - jenom jednou a čtvrtý jsem asi dvakrát rozečetla (vlastně ani jednou, protože poprvý jsme to četli společně s taťkou hned jak vyšel - táta večer předčítal a já poslouchala :D). Ale chci si je zase přečíst, jsou to bezvadný knížky :)

    ReplyDelete

Post a Comment