#book photo challenge

13. Fandom - I love and I will always LOVE books by Nicholas Sparks...

Comments

  1. Taky ho miluju!! Píše nádherně :) Byla bych moc ráda, kdyby u nás vyšly všechny knihy které napsal :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, to i já, přeji si to už několik let. Především bych chtěla knihu Nezapomenutelná cesta, podle které byl natočen film Dlouhá cesta, který mě k Nicholasi Sparksovi před mnoha lety přivedl... :-)

      Delete
  2. Verunko, musím si ho konečně přečíst! Četla jsem jen Zápisník jedné lásky a ten se mi líbil. Moc Ti děkuji, že jsi se se mnou podělila o svého nejoblíbenějšího autora! Zajímalo by mě, jak děláš, že máš ostré knihy a rozostřené pozadí, to nějak neumím :)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky! :) Od Sparkse jsem zatím četla jenom Poslední píseň a ta se mi líbila a brzo se konečně chystám na jeho další knihy :).

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky jako vždy. :)
    Nevím, od Sparkse jsem četla jen Zápisník jedné lásky a vůbec se mi to nelíbilo. :(

    ReplyDelete
  5. Anonymous13/3/14 22:17

    Jeho knihy se mi líbily, i když to není zrovna můj šálek kávy. Přiznám se, že já bych asi netušila, co vyfotit, protože jediné, na čem doopravdy ujíždím, jsou japonští autoři, takže možná Kruh. Nebo taky Pravou krev nebo Harryho Pottera/Pána Prstenů.

    ReplyDelete
  6. Naprosto dokonalé fotky!!! Já vlastním a zatím jsem i četla pouze Milý Johne. Ale kniha se mi líbila moc, přečetla jsem si za dva dny jedním dechem. Babička má doma To nejlepší z nás, tak si ji budu muset někdy vypůjčit a trochu dohnat četbu co se týče Sparkse. ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment