#book photo challenge

15. The book which I did not finish yet is Lolita by Vladimir Nabokov. And I am really sorry about that, because the book is absolutely incredibly glorious and gorgeous and amazing and fabulous...

Comments

  1. Krásné fotky jako vždycky! :o :) :D

    ReplyDelete
  2. Na tuhle knihu už se chystám hodně dlouho.
    Jinak moc hezké fotky. :)

    ReplyDelete
  3. U mňa zatiaľ nebol ani film, ani kniha. Kamarátka tú knihu aj film totálne zbožňuje. Ja sa priznám, že také story ma veľmi nelákajú :).

    ReplyDelete
  4. Jako vždy krásné fotky a přiznám se, také jsem ji ještě nečetla :)

    ReplyDelete
  5. Škoda, že nemáme Lolitu v povinné četbě :-(
    Každopádně krásné fotky, Lolitu bych si chtěla přečíst :-)

    ReplyDelete
  6. Na Lolitu se teprve chystám, ale ty tvé fotky jsou nádherné jako vždy. Tvůj blog je vážně plný krásy a inspirace, a já tě za to velmi obdivuji.
    Jen mám jednu otázku, proč píšeš k fotkám anglicky? Mě to nevadí, alespoň si tento jazyk opakuji, ale zajímal by mě důvod. Je to snad pro tvé zahraniční čtenáře, nebo máš angličtinu tolik ráda? Snad nejsem příliš vlezlá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji mockrát za krásný komentář, milá Zdeni. Tyto příspěvky píšu v angličtině proto, že témata jsou daná v angličtině, tak aby to zůstalo stejné, také proto, aby si je mohli přečíst moji zahraniční čtenáři včetně bloggerky, která challenge vytvořila. A nakonec i proto, že mám angličtinu ráda a ráda se v ní procvičuji... :-)

      Delete
    2. Mockrát děkuji za odpověď.

      Delete
  7. Ten kontrast knížky a krajky je úžasný a pro mě skvěle vystihuje celou atmosféru knížky. Tohle se ti fakt povedlo!!

    Jinak - co se Lolity týče. Četla jsem, ale moc nenadchnulo, bohužel. Co o to, příběh je to úžasný, ale měla jsem pocit, že všechno znám (on je ten příběh sám o sobě hodně profláknutej), a to autor psal jako strašný tabu a maskoval to, je dnes víceméně... normální. A to je hodně smutný...

    ReplyDelete
  8. Nevěděla jsem, že Lolita je tak tlustá, čekala jsem, že je tenčí :) Krásné fotky! :)

    ReplyDelete

Post a Comment