Knižní chvilky























Comments

  1. krásné, krásné, Verunko, jako vždycky :-) moc se mi líbí ta sova a spona do vlasů - moc krásná. a taky ještě knížka na té větvi se šátkem. já nechápu, kde na ty nápady "aranžmá" chodíš. protože to totiž nevypadá ani že bys to aranžovala, ale prostě že jen tak sis to tam dala a pak sis řekla, že by vlastně bylo fajn to vyfotit. prostě talent ;-)

    ale měla bych otázku - musíš o tom třeba přemýšlet trochu víc, jak tu či onu fotku uděláš nebo Ti to zkrátka vypluje na mysl a fotíš a fotíš? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám ráda přirozené spontánní fotografie, takže se snažím fotit to, jak jsem ty knihy položila, aniž bych nad tím uvažovala a pak je vyfotit, aby to bylo autentické. Ale samozřejmě přemýšlím nad celkovou kompozicí a úhlem pohledu tak, aby předměty na fotce vypadaly pokud možno ještě líp než ve skutečnosti - snažím se zkrátka focením podpořit jejich přirozenou krásu... Moc děkuji za milá slova, Verunko, vždycky mě jimi potěšíš... :-)

      Delete
    2. děkuji za odpověď! přesně tak mi to taky připadá, že těmi fotkami uděláš ono "focené" ještě lepší ;-) nemáš zač ;-) mě zase vždycky potěší Tvé fotografie i další články :-)

      Delete
  2. ó, ten obal Ságy rodu Forsytů je krásný! a máš opravdu moc hezké fotky :)

    ReplyDelete
  3. Parádní fotky ostatně jako vždy :) Sága rodu Forsytů je skvělá a byl vynikající i ten seriál. A krásné věnování u Irises, ten Austenland si musím někam napsat to je přesně pro mě jak dělané :)

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky Veru ... A ta sovička to korunovala. ;-)

    ReplyDelete
  5. Nádhera ♥ Já opravdu totálně miluju Tvoje fotky ♥
    Jinak je Sága rodu F. pěkná? Taky uvažuju, že bych si ji možná přečetla :-)

    ReplyDelete
  6. Hmm, doufám, že se dozvíme něco o Austenlandu!
    První kniha jsem čekala, že bude Northanger abbey, mám takové vydání :-)
    Hezké fotky...

    ReplyDelete

Post a Comment