My Best Bookish Birthday

Když píšu tento článek, ještě stále jsem celá rozechvělá a plná nejnovějších zážitků. Dnes jsem oslavila svoje dvaadvacáté narozeniny. Stále tomu nemůžu uvěřit - když se mě někdo zeptá, kolik mi je, stále mám ve zvyku odpovědět "osmnáct", ale pak si uvědomím, že ta doba už je dávno pryč...
Rozhodla jsem se s vámi podělit o fotografie z dnešního dne, protože po dlouhé době mi překrásné počasí umožnilo uspořádat oslavu na zahradě. Taky mi letos narozeniny hezky vyšly na neděli, a tak jsem je mohla se všemi oslavit přímo v ten den a ne až s týdenním zpožděním. Zkrátka a dobře všechno vyšlo na jedničku a já si dnešní den naprosto báječně užila.
Dostala jsem spoustu úžasných dárečků, ze kterých mám opravdu ohromnou radost. Ale dostala jsem taky něco, co jsem ani v nejmenším nečekala. Panebože, to byl šok, to vám teda řeknu. Naši mě poslali do obýváku, ať si tam prý najdu ještě jeden dárek, tak jsem se tam vydala a - teď se podržte - našla jsem tam hotové police nad můj pracovní stůl, o kterých už jsem téměř rok snila. Pořád o nich tátovi mluvím, ale protože toho má hodně, zatím se nedostal k tomu, aby mi je vyrobil. A nic nenasvědčovalo tomu, že by mi je daroval k narozeninám. Všechno to s mamkou udělali potají. A mně tím absolutně vyrazili dech. Takže když jsem je tam zničehonic objevila, samozřejmě jsem se rozbrečela. A ještě teď tomu nemůžu uvěřit. Mám toho nejúžasnějšího tatínka, který ví, čím mi udělat tu největší radost. Myslím, že jsem v životě nedostala krásnější dar. Vlastně jsem si tím naprosto jistá.  Velmi brzy se tedy, moji milí čtenáři, můžete těšit na fotografie mojí nové knihovny. Nemůžu se dočkat, až si do ní naskládám všechny ty knihy, co mi leží všude kolem. Jsem teď asi ten nejšťastnější člověk na světě - jo, rozhodně jsem...

Můj vanilkový dort s jahodami...


Cupcakes s dvaadvaceti svíčkami (recept zde)...
To budou určitě knihy...


Do téhle úžasné knížečky Angličtina na rovinu jsem se v knihkupectví zamilovala na první pohled a moje nejhodnější maminka mi ji darovala k narozeninám. Předpokládám, že knihu přečtu velmi brzy, takže očekávejte recenzi...


A můj nejhodnější bráška mi daroval Rozbité zrcadlo od Aliny Bronsky. Ta kniha vypadá prostě božsky...

Není ta obálka dokonale rozkošná...?
Nejkrásnější prsten od tety a Kristýnky...
Mňam mňam mňam
Francouzský rajčatový koláč - je tak dobrý, že se mi ho nikdy nepodaří vyfotit celý...
Díky Kristýnce a tetě si konečně budu moci přečíst něco od Kinga. Strašně moc děkuju holky. Trefily jste se úplně přesně...
Já ten prsten prostě miluju...
Všechny moje nové knížečky pohromadě...

Od babičky jsem dostala přenádherný šátek...

Comments

  1. Krásné fotky, jsem zvědavá jak se ti bude líbit Zelená míle a už se těším na fotky knihovničky :-)

    ReplyDelete
  2. Verunko, když jsem četla ty řádky, že jsi dostala poličky, normálně jsem z toho byla taky naměkko. Když se totiž rozhlédnu okolo sebe a vidím všechny ty namačkané knihy, naprosto chápu, jak velkou radost ti udělalo, že je budeš konečně mít kam dát a každá dostane patřičné místo, které si zaslouží. Na Kinga se já vlastně teprve chystám a o Zelené míli jsem přemýšlela. A vůbec jsem netušila že máš bratra - závidím.

    ReplyDelete
  3. Tak tohle je úplně nádherný příspěvek. Hlavně ještě dodatečně přeji vše nejlepší, je vidět, že sis narozky krásně užila.. a ty dobroty.. to bych neměla vidět takhle večer! :-)

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky a úžasná atmosféra, taky jsem byla skoro dojatá, jako kdyby to byly moje narozeniny! King má moc pěknou obálku a jsem zvědavá na recenzi na tu angličtinu :) A dostat poličky, to musí být krásné co víc si přát :)

    ReplyDelete
  5. To boli krásne narodeniny! Pripájam sa a prajem všetko najlepšie. O pár dní tiež slávim 22 narodeniny :D. A darčeky naozaj krásne, knihy mňa vždy potešia najviac :).

    ReplyDelete
  6. Všechno nejlepší přeju, vypadá to, že jsi narozeniny oslavila úplně božsky! :-) A zrovna o Angličtině na rovinu mi tuhle vyprávěla teta a moc ji vychvalovala, tak mám radost, že už díky tobě i vím, jak vypadá - no budu si ji muset taky pořídit :-). A těším se na fotky poliček, taky jsem teď musela přidávat do pokoje nábytku, protože už se mi neměly knížky kam vejít :D.

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky!! Je na nich poznat, že sis narozeniny užila. :)

    ReplyDelete

Post a Comment