everyday post| classic books & chocolate cookies


Ráda přidávám špetku hrubozrnné mořské soli, sušenky jsou pak mnohem výraznější na chuti a nedá se jim odolat...

Tři muži ve člunu - Jerome Klapka Jerome

1984 - George Orwell

Comments

  1. Tvoje lahodné sušenky bych si hned dala! ♥ Pamatuju si na ty z knižního srazu, byly to ty nejlepší sušenky, co jsem kdy jedla :-)
    Fotky nádherné, jako vždy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem opravdu strašně moc ráda, milá Irčo. :-) Děkuji za tak krásný komentář... :-)

      Delete
  2. krásné fotky, Orwella jsem si taky nedávno koupila, sušenky v pytlíčku vypadají neodolateně a jsou moc hezky naaranžované :)

    ReplyDelete
  3. Vypadají skvěle! Určitě je někdy vyzkouším

    ReplyDelete
  4. Děláš mi strašný chutě Veru. :-D :-D

    ReplyDelete
  5. Tvoje fotky jídla jsou vždycky takové krásně kalorické :-) Doufám, že ten pytlíček sušenek poputuje ke mně :D

    ReplyDelete
  6. Georga Orwella si plánujem kúpiť, viem, že to majú v lacných knihách :). Keď vidím tie cookies hneď by som si aj za dva/tri dala :) a s morskou soľou, to môže byť dobrá kombinácia, hoci mala som už čokoládu a to mi veľmi nechutilo :).

    ReplyDelete
  7. Mňam dala bych si, ty co jsi mi tenkrát upekla byly úžasné :) A tyhle vypadají taky moc dobře :) Krásné fotky! A Orwella si chci také koupit.

    ReplyDelete
  8. 1984 mám v naprosto stejném vydání. Sice jsem si ho původně kupovala "jenom" kvůli maturitě, ale po přečtení jsem si ho téměř okamžitě zamilovala a vystavila na čestné místo v knihovničce. Rozptlývala bych se i nad sušenkama, ale bojím se, abych se úplně nerozplynula :( :D Každopádně moc děkuji i za přiložený recept, dneska se už sice pro suroviny nevypravím, ale zítra mám v plánu pro ně vyrazit do obchodu a rovnou je i upéct! :)

    ReplyDelete
  9. Wow, ty sušenky bych si hned dala. A k 1984 je to super zákusek, protože nějak si při té četbě osladit náladu člověk musí :-D

    ReplyDelete
  10. Můžu se zeptat, kde jsi pořídila tu naběračku( nebo jak to nazvat) ?:-) A sušenky vypadají moc dobře! Také mám Nigellu ráda:-)

    ReplyDelete

Post a Comment