everyday post| Právě čtu

Comments

  1. Ahoj Verunko :-)
    Moc krásně fotíš. :) Jinak jsem chtěla ještě napsat jestli nevadí že jsem se zapojila do Five thinks a taky takhle fotím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, milá Ewrill, děkuji za kometář. Samozřejmě vůbec nevadí, že ses taky zapojila, jsem jedině ráda a určitě si Tvé fotky prohlédnu... Měj se moc hezky... :-)

      Delete
  2. Fotíš líp a líp :), hrozně na tvoje fotky koukám, jinak kniha má krásnou obálku. Sama nevím jestli si mám někdy knihu přečíst, jak se zatím líbí tobě?? :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, to mám opravdu radost. :-) Jinak od knihy jsem čekala fakt hodně, myslela jsem, že by to mohla být skvělá romantická komedie jako Projekt manželka, ale bohužel to má od toho daleko. Je to jiné, nejde to srovnávat, ale prostě mi to tak úplně nesedlo, nicméně se to čte hezky rychle, takže bude brzy recenze... :-)

      Delete
    2. Aha :), tak já ještě uvidím jestli si to přečtu, když tam počkám na recenzi a uvidím když tak jak mě přesvědčí :D.
      Jinak Projekt manželka jsem nečetla, ale chtěla bych si ho někdy určitě přečíst :).

      Delete
  3. Náherné fotky.
    Já zatím četla od Sparkse jednu knihu - Zápisník jedné lásky, ale moc se mi nelíbil. :( Přesto bych chtěla dát autorovy druhou šanci? Doporučila bys mi prosím nějakou jeho knihu, která stála opravdu za to? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahle kniha je od Spaldinga, ale od Nicholase Sparkse bych Ti doporučila určitě Poslední píseň, Milý Johne a To nejlepší z nás - fantastické knihy. Zápisník jsem od něj ještě nečetla, ale brzy se chystám... :-) Moc děkuji za komentář... .-)

      Delete
  4. Úžasné fotky jako vždy. O této knize jsem již párkrát slyšela a samou chválu :)

    ReplyDelete
  5. Veru, fotky krásné jako vždy! ;-) nicméně ani nevíš, jak jsem ráda, že Ti kniha taky nesedla. já jsem si ji před pár týdny přitáhla z knihovny (celá nadšená!) a hned druhý den jsem ji letěla vrátit. podle mě je hlavní hrdina totální ubožák a tak nechutných keců včetně neustálého nutkání zabývat se sexem a popisem pohlavních orgánů z toho nejnechutnějšího možného úhlu, jsem ještě v životě nečetla. byla jsem absolutně zklamaná a znechucená. a přesně jak říkáš, na Projekt manželka to nemá ani tím NEJVĚTŠÍM omylem...

    ReplyDelete
  6. Hm... Moc pěkná obálka (základ pěkné fotografie asi těžko, ale věřím, že to je jak z živým modelem :)), která mě docela nalákala k přečtení knížky. Pak jsem si však přečetla pár komentářů a chu´t přečíst si knížku mě docela přešla. Asi počkám ještě na tvoji recenzi, ty mě většinou zvládnou nalákat, nebo odradit :))

    ReplyDelete
  7. Moc krásně fotíš! Kde si takový talent vzala?No prostě nádhera. A co kniha, líbí se ti?

    ReplyDelete
  8. Taky se chystám číst! Nádherné fotky :)

    ReplyDelete

Post a Comment