everyday post| Právě čtu

Ano, stále ještě přetrvává moje extrémně romantická nálada. Proto jsem jako další knihu zvolila román od Sophie Kinselly, na který jsem zvědavá už hrozně dlouho, ale do své knihovničky jsem ho přidala teprve nedávno. V Americe je hodně oblíbený. A protože jsem zatím od této autorky nic nečetla, říkala jsem si, že by to mohla být skvělá kniha na začátek...
Věřím, že už brzy se opět pustím do fantasy a sci-fi literatury (naplánované mám následující knihy: Inheritance, Ready Player One - Hra začíná) a taky mojí milované klasiky (Ohněm a mečem), ale protože můj blog čtou vlastně jen holky, věřím, že mi ty recenze plné klišé odpustíte. Já si toto období opravdu užívám. A doufám, že i vy máte skvělý čas...

Comments

  1. Nádherná obálka a jako vždy nádherné fotky! Vážně se mi to moc líbí. Jinak máš nádherný blog. Klobouk dolů:)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, obálka je moc hezká, taky se mi líbí. A páni, ta kniha je vážně skvělá. Děsně mě baví... :-) Moc děkuji za milý komentář! :-)

      Delete
    2. To je fajn, že se ti líbí. Neděkuj. Sama vím, jak mě komentáře dokážou zvednout náladu:).

      Delete
  2. Tuto knížku máme taky doma, mamka ji četla a MOC se jí líbila :-) Já mám v plánu si ji přečíst hned po Shopaholicích :-)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, jako obvykle :-) Tuhle knížku jsem četla a moc se mi líbila, taková milá a vtipná oddechovka :-)

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky jako vždycky, o téhle knížce jsme již slyšela, ale v plánu si ji přečíst zatím nemám :).

    ReplyDelete
  5. Taky mám někdy příliš romantickou chvilku a vůbec mi to nevadí :) Ready player one bych také ráda četla, mám ho jako e-knihu, ale ten čas :)

    ReplyDelete
  6. Krásné fotky! Kniha má moc pěknou obálku :)

    ReplyDelete

Post a Comment