Five things

Since today I have a new french haircut. And I'm so happy with it but I'd like to know your opinion. Please, leave the comment below...

A coffee with maple syrup, which I tasted at a meeting of book bloggers. It was absolutely amazing afternoon...

Lilac flowers on the sidewalk...

Absolutely love black pattern on my new blouse...

Flowers in the window of our living room...

Comments

  1. Páni, nový účes Ti moc sluší, vypadáš krásně! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně? Tak to jsem opravdu moc ráda. Děkuju Ti! :-)

      Delete
  2. Jee, tak to fakt nakonec máš zkrácený! Moc hezký, hlavně jak se ti to dole kroutí, o tom si já a moje rovný vlasy můžeme nechat jenom zdát... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, jsi milá. :-) No, tohle jsou vlastně mé přirozeně vlnité vlasy, občas je rovnám, ale tento sestřih jsem chtěla právě proto, abych je mohla nechat přirozené... :-)

      Delete
  3. Účes Ti veľmi sluší a tá fotka je ako z filmu :) Starosti z vlnitými moc dobre poznám. Naviac to vyzerá, že účes je na leto ako stvorený :) A len taká drobnosť, nebolo Ti ľúto nechať sa ostrihať? :) Lebo ja vždy veľmi dlho váham...asi nie som typ človeka, čo má rás veľké zmeny, aj keď viem, že niekedy sú potrebné....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Ti za milá slova, milá Marti, abych Ti odpověděla na otázku - líto mi to nebylo. Dříve jsem nosila opravdu velmi dlouhé vlasy, takže by to byla šokující změna a nikdy jsem se k tomu neodhodlala, ale v poslední době jsem je nosila kratší a kratší, takže už to nakonec nebylo tak radikální. A poslední vliv k mému odhodlání měla kniha Jen jeden den. A jsem teď vážně spokojená. Je to pohodlné a praktické a opravdu si nový sestřih užívám... :-)

      Delete
  4. Ty máš vážně od přírody vlnité vlasy? Tak to je super, moc Ti to sluší :) Jsou ty krátké vlasy nezvyk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, mám vlnité od přírody, vlastně po mamce. Když je namačkám, dokud jsou mokré, mám je vyloženě kudrnaté, stejně tak ale můžu docílit jen jemných vlnek, nebo je vyfoukat do rovna přes kartáč. Takže to prostě střídám podle nálady... :-) Nezvyk to docela je, ale strašně mě to baví... :-)

      Delete
  5. Paráda Veru! Strašně Ti to sluší a vypadá opravdu jako z pařížského magazínu! :) A když čtu, že jsou ty vlny Tvoje, tak to je paráda, že jsou takhle krásné a nemusíš je složitě vytvářet. Opravdu jsi krásně šik! :) Taky bych takové chtěla, ale bohužel, buď úplně na krátko nebo dlouhé do gumičky. Je to úleva viď najednou taková lehkost, že? :) A zbytek fotek taky krásný, kafíčko bych si také hned dala, javorový sirup jsem si oblíbila :) Dneska taky přidám nějaké fotky, budu mo ráda, když se na ně podíváš, myslím, že se zlepšuji, díky Tobě mě to chytlo a měla jsi pravdu, pak se člověk snaží tak dlouho, až vidí výsledky, když má opravdovou chuť! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barunko, děkuju moc, jsem moc ráda, že se Ti to líbí. Je to opravdu úleva, cítím se vážně dobře a lépe se mi na krku nosí foťák - to je to nejpodstatnější... :-) Skvělé, že přidáš fotky, urřitě se podívám, nemůžu se dočkat. Mám velkou radost, že fotíš a těším mě, že jsem Tě k tomu inspirovala. To je nejhezčí zpráva za tento den. Děkuju moc... :-)

      Delete
  6. Páni, ten účes ti opravdu moc sluší, ale řekla bych, že tobě sluší všechno :) Navíc věřím, že na léto je to ohromně praktické ^w^ A vážně závidím dokonale kudrnaté vlasy, na těch mých by to vypadalo opravdu podivně :D
    btw ta blůza je taky úžasná!!! *_*

    ReplyDelete
  7. Krásné fotky, ostatně jako vždy. Nový účes ti úžasně sluší a už to tu někdo psal přede mnou, ale vypadáš v něm jako filmová hvězda. Trošku ti závidím, protože kdybych já se nechala takhle ostříhat, tak nevypadám jako filmová hvězda, ale jako pudl:)

    ReplyDelete
  8. strašně ti to sluší verunko. :-)

    ReplyDelete
  9. Veru - kdybych nevěděla, že jsi to Ty, tak bych si myslela, že je to fotka nějaké herečky, modelky nebo jiné známé osobnosti někde v časopisu. HROZNĚ MOC Ti to sluší! :-) moc se mi to líbí a působí to na mě mnohem více elegantně, mladistvěji a... nevím, jestli je to správné slovo, ale pohodověji, přirozeněji... no, zkrátka si myslím, že je to změna určitě k lepšímu ;-) :-)

    jen si dej pozor, až se půjdeš projít po městě, abys nezpůsobila dopravní nehody. to víš, všichni se za Tebou budou otáčet ;-D :-)

    to kafe bych si dala taky, vypadá tak lahodně! mňam! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vzpomněla jsem si na Julii Lescautovou - zbožňovala jsem ji a viděla všechny díly několikrát.
      Rozhodně je ten sestřih takový letní :) Já čekala celou zimu, abych si mohla na jaře nechat ostříhat vlasy, akorát jsem pak zase málem zdrhla a nadávala si, co mě to zas napadlo za pitomost, když mě začala stříhat :D

      Delete
  10. Ty vlasy jsou absolutně perfektní, moc Ti sluší!! :-)

    ReplyDelete
  11. Ty vlasy jsou boží! :)

    ReplyDelete
  12. Moc ti to sluší :)

    ReplyDelete

Post a Comment