everyday post| Právě čtu

Včera o půlnoci se mi nedařilo usnout a já dostala chuť číst něco epického, dlouhého, půvabného a veselého. Když jsem se z postele dívala na svoji knihovnu, jako první mi přišel pod zrak Dekameron. Už hrozně dlouho ho tu mám nachystaný ke čtení, takže jsem si ho hned vytáhla a s chutí se do něj pustila. Je to kniha, o které jsem si vždycky říkala, že si ji musím přečíst, než potkám svého životního partnera a najdu si stálou práci, protože kdy jindy na ni budu mít více času než právě teď, že jo...
A je to vážně krásná kniha, už teď ji zbožňuju. Navíc je to další kniha od italského spisovatele, takže přišla v tu nejpříhodnější chvíli. Moc se těším na psaní recenze...

Comments

  1. Krásné fotky a skvělý výběr knihy. :-) Dekameron jsem četla, kdy mi bylo 20, ani bych neřekla, že to bude už šest let zpět. :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jako vážně? Tobě je 26? Páni. Myslela jsem, že jsi moje vrstevnice. Mně je 22. Vypadáš hrozně mladince - to se Ti bude hodit za desítky let později... :-) Moc děkuji za milý komentář. :-)

      Delete
    2. Bude v srpnu. Je dobře, že nevypadám jak fosílie. :-))

      Delete
  2. Jé tuhle knížku jsem teď musela číst kvůli škole. Ale naštěstí jsme měli číst asi jenom dvě povídky :), protože víc bych toho asi nedala. Jak se zatím líbí tobě ? :)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky jako vždycky Veru, máš moc krásné vydání! Mě se Dekameron líbil, také jsem ho četla na střední, byla to jedna z mála povinných věcí, kterou chtěli číst všichni, škoda, že jsou si ty příběhy tak podobné námětem, ale celkově se to čte moc příjemně a moc Ti to sluší na té lavičce, kéž by mě také uměl někdo takhle vyfotit :)

    ReplyDelete
  4. Moc úžasné fotky. :)

    ReplyDelete
  5. Moc pěkné fotky, povedly se. A musím se přiznat, že Dekameron jsem nečetla, ale kdo ví, třeba v budoucnu .:)

    ReplyDelete
  6. Dekameron vypadá dobře :) Na fotce ti to strašně moc sluší :)

    ReplyDelete
  7. Krásné vydání Dekameronu! Já jsem četla (možná jsem něco přeskočila, už nevím) na střední a jsem ráda, že ho mám doma, je to fajn, zábavné, plné různých forem lásky, co víc si přát. :-)

    ReplyDelete

Post a Comment