Měsíční chvástačka - Květen

Při této příležitosti bych se ráda pochválila, protože jsem si za uplynulý měsíc koupila "pouze" jedenáct + jednu knihu. Já vím, není to málo. Ale znáte mě, já jsem blázen, a poslední dobou jsem za měsíc nakoupila vždy více než dvacet knih, takže by se dalo říct, že jsem se v květnu opravdu krotila - a to i přesto, že byl Svět knihy. Nutno ovšem dodat, že valnou většinu (devět knih) jsem si odnesla právě odtamtud. Více fotek naleznete v samostatném článku o Světě knihy.

1. Ztracená naděje - Colleen Hoover, 2. Adieu, Vídni - Bonjour, Paříži - Susanna Kubelka, 3. Svatební noc - Sophie Kinsella, 4. Léto, kdy jsem zkrásněla - Jenny Han, 5. Bez tebe to není léto - Jenny Han, 6. Vždycky budeme mít léto - Jenny Han, 7. Potrhaná křídla - Ruta Sepetys, 8. Epidemie - Robin Cook, 9. Dítě proroctví - Lynn Flevelling, 10. Skrytý válečník - Lynn Flevelling, 11. Královna věštců - Lynn Flevelling

12. Bianca come il latte, Rossa come il sangue - Alessandro d'Avenia

Reading copy knihy Bílá jako sníh, rudá jako krev, která mě natolik uchvátila, že jsem si knihu byla nucena koupit v originále. Moji recenzi najdete zde.

Comments

  1. Trilógia Léto vyzerá na pohľad veľmi lákavo, je ako stvorená na leto. :) Od Sophie Kinsella som čítala viacero kníh, ale žiadnu nevlastním. Svatební noc ale vyzerá rozprávkovo, tak si asi pridám do wishlistu. :)

    ReplyDelete
  2. Potrhaná křídla se mi moc líbí :-) asi si je taky pořídím :-)

    ReplyDelete
  3. Moc pěkné kousky :)) a jako vždy nádherné fotky :))

    ReplyDelete
  4. Á, Tamír trilogii ti docela závidím. Abych se přiznala, tu jsem ještě nečetla, i když Lynn Flewelling fakt miluju. =D Ale holt mě zatím spíš lákala série Nightrunners než tahle. Asi bych to měla změnit... =D

    ReplyDelete
  5. Pane jo, dvanáct? :D to máš dobrý, já mám zákaz, jen jednu knihu za čtvrt roku (díky bohu za existenci soutěží a recenzáků!) :) Úžasný knížky :))

    ReplyDelete
  6. Úžasné kousky. :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous2/6/14 19:08

    Krásné knížky! :) Sérii Léto bych si také moc chtěla přečíst. :)

    ReplyDelete
  8. Nádherné fotky! :) Kéž bych taky takové zvládla.. je vidět, že věnuješ pozornost každému detailu a ty dekorace okolo jsou prostě perfektní :) Obálka bílá jako sníh, rudá jako krev, mě přímo hypnotizuje, ta sem jim opravdu povedla :)

    ReplyDelete
  9. Úžasné fotky a moc pěkné knížky Veru :) Ta obálka Bílá jako sníh, rudá jako krev je moc pěkná! :) Těším se na další recenze :)

    ReplyDelete
  10. Teda ta knížka v originále je suprová!!!!!
    Jinak samozřejmě všechny knihy jsou úžasné :-)

    ReplyDelete
  11. Anonymous3/6/14 17:36

    Krásne prírastky a ešte krajšie fotky :)

    ReplyDelete
  12. Bílá jako sníh, rudá jako krev je jednou z těch knížek, kvůli kterým prostě v den jejich vydání půjdu do knihkupectví, koupím si ji a hned ji začnu číst :). Nějakým zvláštním způsobem mě zkrátka láká a to jsem na ni četla jen jednu recenzi. Strašně moc se na ni těším :)
    A jinak trilogie Léto vypadá jako stvořená na letní dny, tak se na ni možná v létě podívám :).

    ReplyDelete
  13. Jé ty máš trilogii o Tamír? Kde jsi ji sehnala?? :))) (smutně koukám)

    ReplyDelete
  14. Nó prej obyčejně dvacet knih za měsíc... Hlavně že na srazu, když jsme řešili americké blogery a jejich mega nákupy knih, říkalas, že jsou šílení a kupují fakt hodně, že ty doma tolik nepřečtených nemáš :D Jsi si jistá? :D

    ReplyDelete

Post a Comment