Přečteno v květnu

V květnu jsem přečetla plno naprosto fantastických a nezapomenutelných knih. Přináším vám takové malé shrnutí, ve kterém připomenu, čím na mě každá z knih zapůsobila...

Bílá jako sníh, rudá jako krev - Alessandro d'Avenia - uhrančivá kniha, plná těch nejkrásnějších filosofických otázek, vypráví o životě a lásce. Jakmile si ji přečtete, nebudete schopni na ni zapomenout...








Ztracená naděje - Colleen Hoover - vyprávění z Holederova pohledu je velmi vydařeným pokračováním Bez naděje, krásně příběh doplňuje a uzavírá.
Léto, kdy jsem zkrásněla - Jenny Han - první kniha ze třídílné série je perfektním čtením na prázdniny, ale nejenom na ně. Příběh je kouzelným vyprávěním o dvou rodinách a jejich společně trávených létech v domku u moře, kde se může stát naprosto cokoliv...







The Go-Giver: Dej a bude ti dáno - Bob Burg, John D. Mann - kniha plná podnětů k zamyšlení, která podle mého názoru nese velmi pravdivý základ, jež autoři čtenářům předkládají formou srdceryvného příběhu. Velmi na mě zapůsobila a zařadila se mezi nejlepší knihy, které jsem v tomto roce prozatím přečetla.






Poslední divočina - Piers Torday - příběh vypráví o chlapci, jenž zažívá dobrodružství s posledními žijícími zvířaty, která musí zachránit. Autor na mě svojí prvotinou udělal obrovský dojem, knihu jsem si zamilovala a několikrát jsem při ní měla na krajíčku. Je skutečně krásná...







Cizí slovo láska - Erin McCahan - pro její optimističnost bych knihu zvolila jako nejlepší z celého měsíce. Oblíbila jsem si všechny hlavní hrdiny a bavila se s každou stránkou. Je to dojemný a přitom neskutečně vtipný příběh s koncem, jak má být.







Jonah Hex: Tvář plná násilí - Palmiotti, Gray, Ross - komiks s jednou z nejpropracovanějších kreseb, s jakým jsem se kdy setkala, plný neskutečně originálních dialogů. Jonah Hex je klasa a já si ho vážně zamilovala.








Comments

  1. Já ty tvé fotky naprosto zbožňuju! Jsou tak nádherné ! :)

    ReplyDelete
  2. Jéé, samé pěkné knížky :) .. A strašně se mi líbí, jak všechny knížky vnímáš tak pozitivně, že mám chuť si je hned přečíst :)

    ReplyDelete
  3. Veru já Tvůj blog prostě naprosto MILUJU!! Je asi můj nejmilejší ze všech blogů, které článkují a nevideují (to je zase věta :D), takže jenom aby jsi věděla :-)
    A tento článek mě hrozně moc bavil, neskutečně moc se těším na další :-)
    Jsi můj blogovací vzor, mám Tě ráda <3

    ReplyDelete
  4. Ztracena nadeje ne paradni knizka

    ReplyDelete
  5. Nečítala som nič z toho a to by som zrejme mala zmeniť. :)

    ReplyDelete
  6. Bílá jako sníh, rudá jako krev vypadá úžasně. Neskutečně moc se těším až vyjde u nás! :)
    Nádherné fotky! :)

    ReplyDelete
  7. Samé skvělé knihy ;) Na Bílou jako sníh, rudou jako krev se ohromně těším, koupila jsem si ji v anglické verzi tak se na ní brzy vrhnu. Já přečetla za květen 9 knih :)
    http://okenkoliteratury.blogspot.cz/2014/05/student-knihomol-za-mesic-kveten.html

    ReplyDelete

Post a Comment