#book photo challenge

13. Knihovna
Tak moji milí čtenáři, z fotek jste to zatím nerozpoznali, tak vám to sama prozradím. Od čtvrtečního odpoledne mám nový foťáček, kterému teď s tátou věnujeme veškerý svůj čas. Je to ten největší poklad. Je s ním možné prakticky cokoli, když člověk ví, jak na to. Díky němu jsem také schopná vyfotit svoji knihovnu ve futrech, která se nachází v tom nejhůře osvětleném místě celého mého pokoje, aniž bych musela použít blesk a připravit tak fotografii o veškerou atmosféru. Proto se konečně můžete těšit na přísun fotografií všech mých knihoven z nejrůznějších úhlů pohledu. Tohle berte jen jako takovou malou ochutnávku. A brzy - velmi brzy - se těšte na bookshelf tour video, které vám slibuji snad už rok a půl. Konečně se tedy dočkáte...

Comments

  1. Krásné fotky. Líbí se mi, jak na jedné poličce jde udělat, že je zaostřená jedna část, tak i druhá. (Jestli chápeš jak to myslím, protože nevím, jak to popsat). Tohle bych já se svým foťákem neudělala nikdy. Gratuluji k tomu novému fotoaparátu. Už se těším na bookshelf tour video. Zajisté bude zajímavé! :)

    ReplyDelete
  2. Super fotky! To mi tak připomíná, že až přijedu domů, mohl bych konečně natočit, co všechno mám v té svojí knihovničce :)

    ReplyDelete
  3. Nádherné fotky! :)

    ReplyDelete
  4. Máš tu nejkrásnější knihovnu vůbec a to vím, kterou část jsi ještě neukázala...takže se moc těším na video. :)

    ReplyDelete
  5. Moc, moc sa mi páči, že máš také rôzne knihy a tak... <3

    ReplyDelete
  6. Verunko, ty knihy vypadají tak krásně... máš to moc hezky rozhozené, samozřejmě.. těším se, až je uvidím naživo :)

    ReplyDelete
  7. Verunko, moc Ti ten foťáček přeju, jsem nadšená, že jsi si své přání splnila tak brzo! :-) A jako velký fanoušek knih, fotografie, grafiky, jídla a Tvého blogu obecně, se už těším na to, co přijde! :-))

    ReplyDelete
  8. Gratuluju k dalšímu splněnému snu Veru! Držím palce, ať se ti plní i všechny ostatní ;-))

    ReplyDelete
  9. Krásné fotky moc hezké knihovny :) a líbí se mi, jak máš knihy různě vyskládané :)

    ReplyDelete

Post a Comment