#book photo challenge

2. Překypující smíchem
Od Sophie Kinselly jsem zatím četla jen jednu knihu (kterou jsem si okamžitě zamilovala), ale mamka už stihla i všechny ostatní, a smála se u nich stejně jako já u Lásky na zavolanou. S. Kinsella je zkrátka skvělá...
 

Comments

  1. Od autorky jsem nic nečetla, ale fotky máš krásné :)

    ReplyDelete
  2. Pokaždé nestačím zírat, jak krásné Tvé fotky jsou ... :)

    ReplyDelete
  3. Velmi krásné fotky. Spisovatelku neznám a knihu, u které bych se zasmála jsem dlouho nečetla, tak si určitě některou z nich přečtu. :)

    ReplyDelete
  4. Ty máš vždycky tak nádherné fotky!

    ReplyDelete
  5. Sophie je moje srdeční záležitost. Minulý týden jsem dočetla Svatební noc a pokud jsem se nesmála nahlas (jakože skoro furt jo), tak jsem měla pořád koutky nahoru :)

    ReplyDelete
  6. Tyhle fotky se ti extra povedly, nádhera :) Autorku neznám a asi by to nebylo úplně pro mě, ale obálky jsou moc hezký.

    ReplyDelete
  7. Od autorky jsem taky nic nečetla, ale vypadá to zajímavě. A fotky jsou úžasné!

    ReplyDelete
  8. Krásné fotky! Od této autorky si chci v budoucnu něco přečíst :)

    ReplyDelete
  9. Od Kinselly som čítala viacero kníh a súhlasím, že je s ňou vždy zábava . A tie obálky! Romantické, jemné.....krásne fotky :)

    ReplyDelete
  10. Anonymous2/7/14 22:08

    Krásné fotky, Kinsella mi byla doporučena asi před třemi lety a od té doby na ni nedám dopustit. Jinak u mě vede V rytmu charlestonu, Dokážete udržet tajemství? a Bohyně v domácnosti. Všechny jsem četla už nejméně třikrát a ještě minimálně jednou se k nim určitě vrátím :) LR

    ReplyDelete

Post a Comment