#book photo challenge

8. Milovaná
Mám tolik oblíbených knih, mnohé z nich patří mezi mé vůbec nejmilejší a některé jsou pro mě dokonce životně důležité. Slovo milovaná ale nejlépe vystihuje jen jedna z nich. Dcera sněhu, kterou jsem četla asi před rokem. Plánuji si ji letos o Vánocích přečíst znovu - uvařím si k ní horkou čokoládu, zabalím se do teplé deky a nechám se unášet kouzlem, jímž je celá kniha Eowyn Ivey prodchnutá...

Comments

  1. Tak tohle je úplně nejlepší! Tahle kniha byla pro mě taky hodně výjimečná. :) A poznala jsem ji právě díky tobě. Krásné fotky, Verunko! :)

    ReplyDelete
  2. Tuhle knihu jsem si půjčila loni v zimě u nás v knihovně. Je to opravdu nádherný kousek. Já k ní pila horký čaj a nechala se unášet zimní atmosférou, která mi za okny chyběla. Včera jsem ji viděla v Levných knihách za směšný peníz - přemýšlím, že si jí pořídím do domácí knihovny. :) Jinak velmi pěkné fotky. :)

    Hnízdo zvrhlé Narcisky

    ReplyDelete
  3. Jako vždy dokonale fotky. :) O knížce slyším poprvé. :)

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky. Hodně se mi líbí ty věci kolem, naušničky, ten jelen i kytka. Dohromady to tvoří něco úchvatného, co se dokonale hodí k obálce knihy! :-)

    ReplyDelete
  5. Tuto knihu jsem si koupila minulý týden a moc se na ní těším. :-)

    ReplyDelete
  6. Verunko mám ji v plánu teď přes léto a moc se na ní těším! :)

    ReplyDelete
  7. Teď mě mrzí, že jsem po ní nakonec v knižním outletu nesáhla...

    ReplyDelete

Post a Comment