Týden s knížkou #1

Přináším vám své úplně první video. Jsem v něm fakt hrozná, ale pevně věřím, že mě nepřestanete mít rádi. Do příště se budu snažit na svém výstupu zapracovat. Jedná se o Týden s knížkou, který jistě všichni znáte od Irenky. Představím vám v něm knihy za uplynulý týden a prozradím, co se chystá. Sledujte v HD nebo full HD kvalitě. Přeji pěknou zábavu...


 Ilustrace z knihy Chutná těla

Comments

  1. Video je perfektní a rozhodně toč dál. Jsi hrozně moc sympatická a byla jsem upřímně překvapená tím, jaký máš hlas. :-) Jsem moc ráda, že se chystáš na Pýchu a předsudek, je to jedna z mých nejoblíbenějších knížek a film je kupodivu taky moc podařený. Moc se těším, co na to řekneš.

    ReplyDelete
  2. Na první video je to hodně fajn! Působíš hezky přirozeně, tréma je poznat úplně minimálně :) A časem se to bude ještě zlepšovat, takže paráda!

    ReplyDelete
  3. Krásne video, určite pokračuj :D

    http://my-wonderful-world-of-crazily-books.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Moc povedené video. Napoprvé úplně perfektní, mluvíš rozumně, žádné obkecávání a navíc působíš moc příjemně a sympaticky. Určitě se těším na další videa a přeji ti hodně štěstí :)

    ReplyDelete
  5. Veronika veľmi pekné video, tešila som sa naň celý deň :) a bolo skvelé..už teraz sa teším na sľubovanú Book Shelf Tour :) :)

    ReplyDelete
  6. Verunko, moc krásné video! Jsem nadšená, doufám, že teď budeš přidávat videa častěji. Opravdu moc povedené, máš příjemný hlas, hezky mluvíš, nemám co bych vytkla. Moc se těším na další videa :)

    ReplyDelete
  7. Veru, já koukám! kdybys to nenapsala, tak by mě ve snu nenapadlo, že tohle je tvé první video! hrozně MOC se mi líbilo, a jak už tady psali nade mnou, tak jsi mluvila pěkně, plynule, k věci, bez střihu! no prostě wau! :-) máš velice příjemný a milý projev a určitě natáčej další videa, jakákoliv se Ti bude chtít, určitě to bude bezvadné ;-) moc se Ti to povedlo ;-)

    ReplyDelete
  8. Krásné video! :) Odebírám, a těším se na další:)

    http://booksaremydestiny.blog.cz/

    ReplyDelete
  9. Já jsem tak ráda, že natáčíš videa! Navíc máš úžasnej obraz a krásně mluvíš. :-) Wow. A ty rukavičky jsou kouzelné <3

    ReplyDelete
  10. Skvele video :) pusobis v nem krasne prijemne :) tesim se na dalsi! Uzij si mou oblibenou knihu Pycha a predsudek :)

    ReplyDelete
  11. Krásné video, jsi tak moc sympatická. Budu se moc těšit na další a další :c))

    ReplyDelete
  12. Verunko, jsi báječná :)
    Moc se těším na Tvá další videa a články. Měj se krásně :)

    PS: Videoklipy k receptům jsou zajímavý nápad - už jsem zkoušela Tvoje medové sušenky a byly výborné :)

    ReplyDelete
  13. Veru, to je fakt super video!! Rozhodně se už nemůžu dočkat bookshelf tour! Určitě toč dál, budu Tvá videa ráda sledovat :)

    ReplyDelete

Post a Comment