Zahradní knižní sraz

V sobotu, 19. července, jsem na naší zahradě pořádala svůj první knižní sraz bloggerů. Bylo nás hodně, ale ne zase příliš moc, takže jsme si všichni mohli krásně popovídat a společně si užít báječné slunečné odpoledne. Všem, kteří přišli, patří mé obrovské poděkování, protože s sebou přinesli spoustu úžasných dobrot a především veselou náladu, kterou mě naplnili po zbytek dne, a která ve mně přetrvává ještě doteď. Přála bych si, abyste věděli, jak moc si vás vážím, a jsem šťastná za to, že jsem vás mohla poznat. Každé setkání s vámi je prostě skvělé a já vás mám opravdu moc ráda. A protože měl tento zahradní sraz mezi vámi úspěch, rozhodně to nebylo naposledy, co jsem něco podobného pořádala, a už teď se těším na další taková úžasná odpoledne...
Snažila jsem se fotit a zachytit tak vzpomínky, ale hra stínů pod stromem mi můj úkol trochu ztěžovala. Taky jsem zjistila, že knihomolové se při focení hýbou mnohem více než knihy (proto se omlouvám těm, kteří se na fotkách nenajdou). Ale věřím, že když se zúčastním ještě pár takových srazů, budu umět zachytit vaše gesta v pohybu stejně dobře jako ty knihy. Přesto se mi podařilo pár snímků vytvořit a nyní vám je přináším, abyste si společně se mnou zavzpomínali na dokonale báječné sobotní odpoledne, a ti, kteří neměli možnost přijít, aby si mohli udělat představu o tom, jak naše zahradní slavnost probíhala. Během akce můj táta dokonce zachytil spoustu krásných videosekvencí, takže v blízké době se můžete těšit i na nějaké to videjko. Do té doby se mějte moc krásně a buďte stále tak skvělí...

Terezčiny muffinky...

Irenka s její novou taškou na knihy od Terezky...

Verunčin krásný klobouk (který si u nás zapomněla)...

Vojta mi věnoval tento dokonalý úsměv...

Tady to Rachel moc sluší...

Dárečky od nejhodnější Verunky a Kristýnky...

S Irčou se nám povedlo vyfotit se navzájem...

Sledujeme video z předešlého bláznivého srazu...

Terezčin Wreck this journal...

Moje čokoládové brownies muffinky (recept zde) slavily velký úspěch - stačila jsem vyfotit už jen drobečky...


A na závěr společné foto těch, kteří se chtěli pochlubit s knihou, kterou přávě četli...

Comments

  1. to jsou nadherne fotky !! moc se tesim na video. teda pokud tam moc nebudu :-D jinak jsem se zase zasnila, jaky to byl absolutne krasny den. a jak mas krasny pokoj. a nadhernou knihovnu. a skvele rodice. a jak neuveritelne jsem rada, ze jsem byla mezi pozvanymi!! dekuju dekuju dekuju <3

    ReplyDelete
  2. Moc krásné fotky, úplně z nich dýchá ta atmosféra, musel to být skvělý den ;) Těším se na videa :)

    ReplyDelete
  3. No teda, to jste měli krásný sraz, úplně z něj dýchá pohoda a....knižní přátelství :-). Super fotky, jste všichi moc sympatičtí.

    ReplyDelete
  4. Krásný článek :) A ty fotky jsou krásné, povedli se. Musím říci, že ty moje muffiny na fotce vypadají lépe jak naživo :-D

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky :)
    Je z toho poznat že jste si to užili, a že jste skvělá parta! :)

    ReplyDelete
  6. Nádherné fotky (už vážně nevím, jak tvoje fotky stále hodnotit kreativně :D) a den to musel být vážně příjemný :)

    ReplyDelete
  7. Super fotky! Moc jsem si sraz užil a doufám, že si to brzo zopákneme :)

    ReplyDelete
  8. Nádherné fotky, opravdu se Ti povedly i v té hře světla a stínů, až na to, že já jsem asi hýbala až moc :) Hned bych se vrátila zpátky do soboty, bylo to krásné a úžasné a těším se na další! :)

    ReplyDelete
  9. Musel to být skvělý den, ta pohodová a přátelská atmosféra dýchá i z fotek :) A těch dobrot :P Jste strašně sympatičtí - ale který knihomol není :))

    ReplyDelete
  10. Dokonalý den a nejlepší sraz ze všech ... vím, že se už asi opakuju, ale vážně je to pravda, byl nejlepší :-)
    Fotky jsou moc krásné a díky nim jsem se přenesla zpátky do soboty, hned bych si to prožila znova!! :-)
    Jestli ještě nějaký takový sraz uspořádáš, budu nejšťastnější! :-) Verunko jsi báječná osůbka, jsem hrozně moc ráda, že se spolu známe :-)

    ReplyDelete
  11. Krásné fotky a taková milá atmosféra :). Prosím prosím, mohla bys někde uvést odkazy na blogy těchto blogerů? Pár z nich znám, ale ráda bych se podívala i na ostatní. :) Předem díky.
    Mimochodem u mě na blogu probíhá zrovna soutěž, tak se podívejte :) http://readerspublicdiary.blogspot.cz/2014/07/soutez-giveaway-james-grippando-svedomi.html

    ReplyDelete
  12. Aaaach, teď je ze mě závistivá Mařenka :) Moc krásné fotky a je vidět, že jste si sraz vážně užili, to je paráda!

    ReplyDelete
  13. Úžasní fotky! :-) Moc mě mrzí, že jsem tam také nebyla. :(

    ReplyDelete
  14. Moc krásný..:) Mě akorát hrozně mrzí, že jsem opravdu na druhém konci republiky, takže se určitě na žádný takový sraz nedostanu, což je podle mne škoda. :) Ale i tak super fotky..:)

    ReplyDelete
  15. No teda! Umíš strašně nádherně fotit! o.O :O :)

    ReplyDelete
  16. Páni, to muselo být vážně skvělé! :) Strašně se mi líbí, jak se knižní blogeři neustále někde baví, pořádají akce a jde na nich vidět, že se mají opravdu rádi. Musí to být úžasné! Jednou bych do takové party chtěla také patřit! Jen ještě nemám dost kuráže jít na nějaký ten sraz....:)

    ReplyDelete
  17. Jej, aké pekné. Teším sa s vami, že vám aj vyšlo pekné počasie. :) Aj z fotiek cítiť tú priateľskú atmosféru. Som veľmi rada, že ľudia sa ešte stále takto pekne stretávajú a spoznávajú sa. :) Je to veľmi milé. :) A tie dobroty, mňam!

    ReplyDelete
  18. Skvělé fotky! Sraz musel být báječný! :)

    ReplyDelete
  19. Naprosto krásný fotky. :) Věřím, že jste si sraz užili a odnesli jste si spoustu krásných vzpomínek. :)
    Doufám, že se někdy na nějaký sraz dostanu, jelikož jste skvělí! :)

    ReplyDelete

Post a Comment