Five things

A beautiful hardback from my lovely aunt...

Raspberry tiramisu with white chocolate on the top...

Pancakes in one late morning...

Spent some time in a bookshop with my dad...

I was taking pictures of my brother on his motorbike...

Comments

  1. Moc pěkné fotky. :)
    Achjo, co mi to s těmi lívanečky děláš ... :D

    ReplyDelete
  2. Krásný fotky Verunko. :) ♡

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/8/14 19:51

    to je paráda.

    ReplyDelete
  4. Těch tvých 5 things mám moc ráda, vždycky je to takové optimistické, příjemné, krátké a zároveň mám pocit, že se toho o tobě dozvídám docela dost. :) Je to tvůj vlastní "projekt", nebo to má někde kořeny, pevná pravidla a tak? Moc se mi to celé líbí a třeba bych to časem chtěla také vyzkoušet.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za krásný komentář. :-) Jsem moc ráda, že se Ti tyto příspěvky líbí, protože jsou z nějakého důvodu nejméně navštěvované a komentované, ale i tak je ráda připravuji, protože mě vedou k focení a taky díky nim zpětně vidím, kolik pěkných věcí mě provází životem, což je ten nejlepší lék na jakoukoli úzkost, nebo depresi. :-) Určitě se můžeš taky zapojit, několik dalších bloggerek už také pravidelně či méně pravidelně přispívají. Nápad na tento typ příspěvku jsem převzala z mého nejmilejšího blogu cupcakes and cashemere, která je i jeho autorem... :-)

      Delete
    2. To se docela divím, většinou bývají tyhle příspěvky ze života, navíc krátké, více komentované než třeba recenze. :) A je to podobné jako další blogerské projekty, jejichž cílem je uvědomění si obyčejných radostí v našich životech... :)

      Delete
  5. Nikdo to tu nezmíní tak: pěkná motorka :D

    ReplyDelete
  6. Ty tvoje kuchařské a pekařské výtvory, to je pokoukáníčko panečku. Vždycky slintám :D Taky se mi tento projekt hodně líbí a ráda si prohlížím střípky z tvého života :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous31/8/14 12:23

    To je suprová motorka!

    ReplyDelete

Post a Comment