Měsíční chvástačka - Červenec

Poprvé přináším měsíční chvástačku formou videa. Po této zkušenosti to tímto způsobem budu dělat pravidelně. Bylo pro mě vždycky časově náročné vyfotit všechny knihy, většinou jich bylo šíleně moc a musela jsem je stále dokola nosit tam a zpátky. Natočit video je pro mě snazší a rychlejší. Doufám, že i vám se to takhle bude líbit. Já osobně mám videa na téma měsíčních chvástaček hrozně ráda, těší mě proto, že se mohu do jejich natáčení taky zapojit...
Sledujte v HD nebo full HD kvalitě. Přeji pěknou zábavu.



Comments

  1. Anonymous1/8/14 18:02

    Skvělé fotky, skvělé video. ;) Jsi hrozně moc sympatická a máš skvělý vkus na knížky! ;D

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky jako vždy a mám ještě dotaz mimo - na té první, vidím správně Bezzubku? :-D Copak to máš? Plakát? Věřím, že by mi video možná odpovědělo, ale internet mi není nakloněn.
    Jinak Ledové království jsme dostala také a je to krásná knížka. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, milá Verčo. Máš pravdu, je to Bezzubka se Škyťákem, vystřihla jsem si je z krabice happy meal (jediný, co jsem si v životě koupila, a právě kvůli Bezzubce). Dala jsem si je na nástěnku, aby mi dělali dobrou náladu. :-) Těším se, že se zítra potkáme na srazu... :-)

      Delete
  3. Velmi som zvedava na tvoj nazor na tu od Kate Mosse, tesim sa na recenziu bars by bola aj po vianociach :-)

    ReplyDelete
  4. Moc se mi líbí to propojení hezkých videí a tvých nádherných fotek. I když jsi říkala, že moc nechceš přírůstky fotit, tak nakonec jsi toho nafotila docela dost:))
    Kate Mosse je skvělá, ale Zimní přízraky zrovna patří k těm slabším knihám (počtem stran i obsahem).
    Taky jsem úplně čerstvě začala natáčet videa a vadí mi dívat se jenom do čočky foťáku. Je to strašně zvláštní pocit. Ale pár blogerek mi říkalo, že je to jenom o zvyku, tak snad nás to brzy přejde:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji mockrát za krásný komentář, milá Suzanne. :-) Moc ráda bych s podívala na Tvé video, zanechej mi tu odkaz na Tvůj kanál, prosím... :-)

      Delete
  5. Úžasné video a fotky! :-) Na první pohled je skvělá kniha, moc si mě získala. Moc se budu těšit na tvou recenzi, jak na tebe nakonec zapůsobí. :))
    Nejvíc ze všech knih bych si chtěla přečíst Esej o tragédii, Sebevraždy panen a Zimní přízraky. :)

    ReplyDelete
  6. Verunko naprosto dokonalé video (a samozřejmě fotky samozřejmě také! :)) a moc Ti to tady sluší!! :)

    ReplyDelete
  7. Vždy máš tak nádherné fotky :) a video je moc dobré. Jinak pěkně úlovky

    ReplyDelete

Post a Comment