U Verči a Davida

Měla jsem tenhle příspěvek naplánovaný až na neděli, ale včerejší den byl tak úžasný, že ho s vámi musím sdílet začerstva. A na neděli raději přesunu dnešní plánovanou recenzi. 
Verča a Davča - kteří píší blog Čteme oba plný úžasných fotek, zajímavých článků a tipů na tu nejlepší fantasy literaturu, komiksy a klasiku - mě společně s Vojtou a Šárkou pozvali k nim domů do Valašského Meziříčí, kde nás naprosto úžasně pohostili, provedli nás po městě, vzali nás do knihkupectví (kde nás podpořili k nákupu hned několika knih), představili nám svoji společnou a naprosto úchvatnou knihovničku a celý den se nám bez ustání věnovali. Přestože jsem je viděla poprvé v životě, měla jsem celou dobu pocit, že už je dávno znám. Jsou vážně skvělí a dohromady jim to děsně sluší. Jen tak mezi námi jim to fakt závidím; myslím, že je opravdu krásné, že se našli dva lidé se stejnou láskou ke knihám a navíc na základě psaní blogu. Mimochodem doporučuji i jejich dva blogy předešlé, které sice psali ještě odděleně, ale jsou plné krásných příspěvků, které stojí za přečtení a prohlédnutí. Verčin najdete zde a Davčův zde.
Protože už dál k fotkám nebudu připojovat žádné popisky, musím se tady ještě rozplynout nad jejich dokonalým pejsáčkem, který nám po celý den dělal společnost a svoji přítomnost spravedlivě dělil mezi nás všechny, abychom si ho mohli dostatečně užít. Vážně se mi ho tam nechtělo nechat. Dlouho jsem nepotkala tak rozkošného, mazlivého a veselého psa. Je to osobnost a je nádherný.
Na závěr bych tedy ještě jednou chtěla Verči i Davčovi moc poděkovat. Byl to krásný den plný úžasných zážitků. A mně se hrozně líbilo být alespoň na chviličku součástí vašich životů a nahlédnout do nich. Stejně tak jsem díky vám moc ráda poznala správně ukecanou a neskutečně milou Šárku s bezva vlasy. Taky děkuji za domácí marmeládu (nemůžu se dočkat, až ji ochutnám) a záložku vyrobenou na míru, kterou jste mě málem dojali. Rozhodně nás musíte všichni přijet navštívit do Brna, abychom vám mohli pohostinnost oplatit. Těším se na to...

Comments

  1. Krásný článek a nádherné fotky.. co víc napsat, však jsme se o tom včera bavili. :-D Děkujeme za návštěvu a budeme se snad zase brzy těšit (ať už ve Valmezu nebo Brně). Byl to super den. :-)

    ReplyDelete
  2. moc krásné fotky :-) pejsek je naprosto úžasný a ta kost :D wow, ten musel mít radost :D

    ReplyDelete
  3. Pááááááni to je nádhera! Musel to být dokonalý den a ten pejsek!

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky a taky skoro závidím Davidovi s Verčou, jak jsou úžasný pár a že se takhle krásně našli, moc jim to spolu sluší a pejsek je boží :) Musel to být krásný den! :)

    ReplyDelete
  5. Ty fotky jsou naprosto úžasné. :-)
    Taky jsem tě moc ráda poznala. :-) Doufám, že se ještě někdy uvidíme.
    PS : Potřebuju recept na ty sušenky. Byly naprosto boží.

    ReplyDelete
  6. krasne fotky a je videt, ze jste si to moc uzili.

    ReplyDelete
  7. Krásne fotky :) A krásny dom majú, respektíve záhradu :) Nehovoriac o tom, že sa už päť minút rozplývam nad tými tričkami, čo majú chalani. Sú fantastické :3 :D

    ReplyDelete
  8. Muselo to být nádherné! :)

    ReplyDelete
  9. Moc krásné fotky, muselo to být nádherně prožité odpoledne.:)

    A Zlatý kompas byla výborná volba! :)

    ReplyDelete

Post a Comment