Five things

My new sweet mug for tea and cocoa...

I love getting samples of perfumes...

Caffe latté and macaroon...

The greatest discovery. I can not express how happy I am about this book. When I saw it in a bookstore, my eyes nearly fell out of the eye sockets...

New bakery in the middle of stationery...

Comments

  1. Opět jako vždy nádherné fotky! :)

    ReplyDelete
  2. Máš ráda kafe? Neznám moc knihomolů, kteří by ho nepili, jenže já prostě kafe nesnáším a tak hledám někoho, s kým se ztotožním. :D A samozřejmě musím chválit fotky! Až mi to přijde jako otřepané, říkat ti to, když to přece musíš vědět! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc za krásný komentář. :-) Ano, kávu miluju. Ale dávám si ji pouze ve městě v kavárnách, doma si vařím jen Caro s mlékem a medem, popřípadě černý čaj s mlékem a medem, anebo kakao. :-) Určitě ale nejsi jediná, kdo kafe nemá rád, pár takových lidí znám... :-)

      Delete
  3. Postla jsem komentář, ale asi se nezvládl zveřejnit, tak to zkouším ještě jednou :D

    Je nějaký zvláštní důvod pro to, aby ti ta kniha udělala takovou radost? Je tak úžasná, nebo proč? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, je to kniha, kterou napsala hlavní představitelka Gilmorových děvčat. Chtěla jsem si ji přečíst od první chvíle, kdy v Americe vyšla, ale neměla jsem žádné zprávy o tom, že by měla vyjít v Česku, přestože jsem po ní pátrala. Měla jsem v plánu si ji přečíst v angličtině a pak jsem na ni náhodou narazila v knihkupectví, jak tam tak leží na polici, přeložená, nachystaná, abych si ji koupila a přečetla. Byla jsem z toho prostě ohromně radostná. Krásné překvapení, ne? :-) Kniha vyšla teprve před pár dny, jak jsem se posléze dozvěděla... :-)

      Delete

Post a Comment