Měsíční chvástačka - Říjen

Po měsíci vám opět přináším video. Tentokrát o knihách za měsíc říjen. Většina z nich je z antikvariátu a ze všech mám ohromnou radost. Dohromady jich je šestnáct a více o nich najdete ve videu. Sledujte v HD nebo full HD kvalitě. Přeji pěknou zábavu...


Comments

  1. Opět skvělý výběr knih... Šarlatové písmeno a Zaříkávač koní. :-)

    ReplyDelete
  2. Na vánoce se strašně těším :) a máš krásné fotky.

    ReplyDelete
  3. nádhera, Verunko! ty fotky jsou úžasné! nejvíc se mi líbí ta s Královnou Tearlingu a tím listem a kaštany - perfektní :-)

    ReplyDelete
  4. Hned jdu shlédnout video, fotky jsou moc pěkné. už od pohledu to vypadá na samé skvělé knihy a jsem ráda, že je tu konečně někdo, kdo nakupuje v antikvariátu :)

    ReplyDelete
  5. Já chci Dárek! A nádherný fotky, opakuju se, ale fakt. :)

    ReplyDelete
  6. Krásné fotečky. Já bych si chtěla přečíst knihu Můj život u sousedů. :)

    ReplyDelete
  7. Šarlatové písmeno jsem si koupila v LK někdy hned zpočátku založení svého blogu, protože jsem viděla spoustu amerických filmů, ve kterých o této knize mluvili. Ještě jsem se k ní nedostala, ale tento rok se o ní budeme učit ve škole, tak to s tím asi propojím :). Skvělé video, tvůj projev na kameru je úžasný :).

    ReplyDelete
  8. Moc krásné fotky a především knihy :) A chtěla bych se Tě zeptat, jsem taky z Brna, a tak by mě zajímalo, jestli bys mi mohla dát tip na nějaké dobré antikvariáty? Děkuji :)

    ReplyDelete
  9. Já tvé fotky miluji a vím, že to říkám pořád, ale je to tak.. :)
    Jinak Královna Tearlingu má kouzelnou obálku. A celkové máš samé krásné přírůstky :)

    ReplyDelete
  10. nadherne fotky a same super knizky. a na te podzimni fotce mas moc krasny vlasky Verunko :)

    ReplyDelete
  11. Nádhera :3 Konečně bych se mohla dopracovat i k té Selekci, že? :D

    ReplyDelete
  12. Moc milé video, úplně jsi mě inspirovala k prozkoumání antikvariátů! :D uvazuju hlavně o knize Královna Tearlingu, hlavně proto, že má tak úžasnej hřbet, ten by se v knihovně vyjímal :D S Jednou ano, dvakrát ne jsem strávila vcerejsi večer a část noci, nemohla jsem se odtrhnout.. No, jsem zvědavá, co na ni řekneš :) jinak nechci rejpat nebo tak, ale ta autorka s francouzským jménem se cte Dafne di Morie :)

    ReplyDelete
  13. Nádherné video, hodně se ti povedlo. Ty světýlka v pozadí mi hrozně připomněly Vánoce. :-) Aphra je úžasná kniha, doporučuji. :-) Měj se krásně a natáčej další skvělá videa. Vždycky se u tvého blogu naladím na dobrou náladu. :-D

    ReplyDelete
  14. Selekce je úžasná... a moc bych si chtěla přečíst Můj život u sousedů. Pěkné video a úžasné fotky :)

    ReplyDelete
  15. Samé skvělé knížky! Dárek vypadá vážně skvěle! Jak se stát Pařížankou jsem četla a je to neskutečně milá kniha, snad se bude líbit! :)

    ReplyDelete
  16. Naprosto úžasné knižní úlovky. :-)

    ReplyDelete
  17. Tak na Dárek si taky brousím zuby, ale zatím jsem neměla to štěstí ho sehnat. Hrozně mě vytáčí, když toužím po nějaké knize a není k sehnání :(

    ReplyDelete

Post a Comment