everyday post| Povánoční nákupy

Dnes jako již každým rokem jsem při příležitosti třiceti procentních slev u Dobrovského vyrazila na nákup knih. Vystála jsem si sice asi půlhodinovou frontu, ale ani za mák nelituji. Jako připomínku Vánoc jsem si koupila Zbožňuju Vánoce do mé sbírky knih Lidsey Kelkové a také Setkání o Vánocích od Abby Clementsové, na které se už moc těším. Konečně jsem si taky pořídila vlastní výtisk Eleanor & Park od Rainbow Rowell, takže na tuto úžasnou knihu můžete brzy očekávat slíbenou recenzi. A nakonec jsem neodolala dvěma anglickým knihám, na které jsem narazila docela náhodou a mám z nich obrovskou radost, protože jsem na ně měla zálusk už nějakou dobu. První je Girl Online od bloggerky z námé pod přezdívkou Zoella. A tou druhou je moderní převyprávění klasického příběhu Rozum a cit od Jane Austenové - Sense & Sensibility od Joanny Trollope...

Četli jste nějakou z těchto knih? Budu ráda, když se se mnou podělíte o názor na ni dole v komentářích...

Comments

  1. Taky jsem dneska do Dobrovského vyrazila. Byl to tedy masakr, mezi regály plno lidí a jak jsi psala, na pokladny půlhodinové fronty. Nicméně nelituji, pořídila jsem si úžasné knihy. Zbožňuju Vánoce jsem měla v širším výběru, ale nakonec zvítězily jiné knihy. Z tvého výběru mám doma Eleanor a Park, ale ještě jsem se k jejímu přečtení nedostala. :-)

    ReplyDelete
  2. Girl Online jsem dostala k Vánocům a mám ji už přečtenou i zrecenzovanou :) Moc se mi líbila. No a Zbožnuju Vánoce se mi líbilo hlavně proto že to perfektně dovršilo sérii :)

    ReplyDelete
  3. Knihu setkání o vánocích bych si ráda přečetla, ale momentálně čtu Zimní příběh, který je docela tlustý, tak nevím kdy si ji přečtu. Krásné přírůstky. :)

    ReplyDelete
  4. Taky jsem dnes byla nakupovat v Dobrovském a těch lidí tam teda bylo požehnaně. Normálně jsem myslela, že se neproderu k té knížce, co jsem chtěla :D Jsem ale ráda, že jsem tam šla, odnesla jsem si knížky na které jsem neskutečně zvědavá :) Do oddělení s anglickými knihami jsem se bohužel nedostala, lidi mě nepustili :D Tak snad příště.
    Koupila sis skvělé kousky! Jsem zvědává, co na ně řekneš. Hlavně tedy na Online Girl :)

    ReplyDelete
  5. Moje jediná záchrana bylo, že jsem mimo Prahu a nemám se tam jak dostat, jinak bych vzala Dobrovského útokem. :D I když jak se to vezme, štve mě to, že jsem mohla mít další knížky. :D

    Eeanor a Park jsem přečetla hned, jak jsem ji dostala. A jo, měla jsem pravdu, miluji tu kníżku. Těším se na tvou recenzi. ;)
    A chtěla bych si přečíst ta převyprávění těch románů, to mě láká uż delší dobu.
    Pak bych chtěla Setkání o Vánocích,na to jsem před Vánoci pořád viděla plakáty v metru, a Girl Online, ale to by muselo být v češtině.

    Doufám, že pak napíšeš recenze. :)

    ReplyDelete
  6. Žádnou z knih jsem nečetla, ale Eleanor a Park mám doma v originále a chystám se na ni :)

    ReplyDelete
  7. Eleanor a Park ♥ moja srdcovka

    ReplyDelete
  8. Ty vypadají krásně!:) Četla jsem jenom Eleanor a Park. Líbila se mi, ale zase to pro mě nebylo nic odzbrojujícího.
    http://booksaremydestiny.blog.cz/

    ReplyDelete
  9. Naštěstí nebydlím v Praze, takže jsem se do Dobrovského nedostala, jinak by to zase dopadlo :D
    Eleanor a Park mám doma také a co se týče Setkání o Vánocích to právě teď čtu a je to taková vánoční oddechovka s krásnou obálkou :D

    ReplyDelete
  10. Verunko, nádherné fotky! :) Žádnou z knih jsem nečetla, ale Girl Online už mám také na poličce, jsem zvědavá jaká bude :)

    ReplyDelete

Post a Comment