everyday post| Knižní přátelství slaví 2. narozeniny

Je to skutečně tak. Dnes je to přesně dva roky, co jsem založila tento blog. Na jednu stranu mi to připadá jako docela krátká doba, zároveň mám však pocit, jako by Knižní přátelství tvořilo celou moji dosavadní historii. Do této chvíle se totiž díky mému blogu událo tolik věcí, že tomu ani nedokážu uvěřit...
V sobotu čekejte článek, ve kterém zavzpomínám na své začátky a shrnu celou svoji blogerskou práci. Do té doby vám všem přeji krásný zbytek týdne. A moc vám děkuji za všechno, čím mi projevujete svoji přízeň. Bez vás bych až sem nikdy nedošla...
A protože žádné narozeniny se neobejdou bez dárku, pořídila jsem si dnes dvě inspirativní knihy od Austina Kleona, které mi snad pomohou Knižní přátelství ještě dále rozvíjet. Nápadů mám zatím spoustu, takže věřím, že se na tomto blogu budeme setkávat ještě dlouhou, dlouhou dobu...
A květiny jsem si koupila jen tak pro radost. Člověk se přece musí umět za svoji práci odměnit, není-liž pravda...?

Comments

  1. Verunko, moc Ti gratuluju!!! Už dva roky nám děláš život krásnější! Díky Ti za to!
    Ať Tě blogování i nadále tak baví! :-)

    ReplyDelete
  2. Verunko moc ti blahopřeji! Ani bych neřekla, že už je to tak dlouho, co tvé milé články a krásné fotky přináší lidem plno optimismu! :) Ať se ti daří i nadále! :)

    ReplyDelete
  3. taky se přidávám a MOC gratuluji, Verunko :-) věřím, že Ti blogování přináší spoustu radosti, protože to jde poznat z každého článku a fotografie. kéž to tak je i nadále ;-) také přeji, ať Tě každá kniha, kterou vezmeš do ruky, potěší a odmění svou písmenkovou a myšlenkovou přízní ;-) jsem moc ráda, že Tvůj blog znám a vždy se na něj ráda vracím. ať se daří ;-)

    ReplyDelete
  4. Moc gratuluji! Doufám že vydržíš ještě několik let. Tvůj blog mám hodně ráda. :)

    ReplyDelete
  5. Gratuluji! Přeji ti, aby tě blogování bavilo ještě spoustu dalších let! Máš opravdu moc krásný blog!!! :-D

    ReplyDelete
  6. Moc krásné dárky sis nadělila a na sobotní článek se těším. Sama bloguji už také dlouhou dobu, i když čistě o knihách jsem nikdy nepsala, a je opravdu úžasné vidět, kolik ti toho ten svět, o němž mí rodiče s úšklebky říkají, že je nereálný, může dát... :)

    ReplyDelete
  7. Gratulujem :) ! Prajem ti aby ťa blog tešil aj naďalej a aby sa ti darilo.. a to nie len na blogu, ale aj v živote :))). Už sa teším na spomienkový článok :).

    ReplyDelete
  8. Neznam tvuj blog sice od pocatku, ale zamilovala jsem si ho hned, kdyz jsem sem poprvela zavitala.
    Preju hodne knih, inspirace, uspechu a ctenaru. :)

    ReplyDelete
  9. Verunko, moc ti gratuluji a přeji tobě a tvému blodu minimálně další dva úspěšné roky. Jsem moc ráda, že bloguješ, protože díky tomu jsme se mohly poznat a za to jsem opravdu vděčná. Mám tě moc ráda! :*

    ReplyDelete
  10. Jej! Paráda! Gratuluji moc a přeji tolik radosti, kolik přináší nám čtenářům tvoje články.

    ReplyDelete
  11. Gratulujem ti! Tvoj krásny blog nesledujem od začiatku , ale zamilovala som si ho hneď ako som sem 1. krát zavítala :) Tvoje články sú plné krásnych fotiek a skvelých myšlienok, z ktorých kričí láska ku knihám :) Prajem ti , aby si ešte veľa rokov blogovala a robila veci, ktoré ťa robia šťastnou :)

    ReplyDelete
  12. Gratuluju a budu se těšit na sobotní článek :-)

    ReplyDelete
  13. Jé, gratuluju! Tak ať ti blogování vydrží co nejdéle! :)

    ReplyDelete
  14. Gratuluji! Tobě i tvému úžasnému blogu! Všechna ta práce se vyplatila a doufám, že dalších pár let tady ještě s námi budeš! :)

    ReplyDelete
  15. Všechno nejlepší a hodně štěstí na blogu i v životě do dalších let přeji... A hlavně plněná přání, protože ta udělají největší radost :)

    ReplyDelete
  16. Verunko, moc gratuluju a doufám, že vám to s blogem společně ještě dloouho vydrží! :)
    Hezký den
    Runa

    ReplyDelete
  17. gratuluji ti! máš úžasný blog. Jen tak dál !!!!!

    ReplyDelete
  18. Tak to je super, Verunko. Jsem ráda, že tě to stále baví. A hlavně - že se neuvěřitelně zlepšuješ. Myslím, že blogování je pro tebe jako stvořené, takže budu doufat, že jen tak nepřestaneš, i kdyby trakaře padaly.. :) a myslím, že dávat sama sobě dárky je fajn, však člověk se musí umět potěšit! :) Tak hodně štěstí a odvahy do dalších let. Mám tě ráda.

    ReplyDelete
  19. I já Ti přeji všechno nelepší k blogovým narozeninám :) Moc děkuji za milé články, které mi vždy zlepší náladu :)

    ReplyDelete
  20. Už jsem sice psala na fb, ale hodím to i sem! Moc, moc gratuluji! Ať se ti daří i nadále a ať pořád tak úžasně fotíš! :)

    ReplyDelete
  21. Gratuluji! Máš krásný blog, na který se strašně moc ráda vracím. Budu ti držet palce ať se Ti z blogem nadále daří, protože doufám, že Tvůj blog tady zůstane navždy :)

    ReplyDelete

Post a Comment