Sraz s Hostem

Prakticky celý včerejší den jsem trávila ve společnosti dvanácti úžasných lidí v nakladatelství Host. Péťa Plevová (propagace, sociální sítě, e-marketing) a Eva Sedláčková (vedoucí redaktorka literatury pro děti a mládež) mě společně s dalšími desíti blogery pozvaly do jejich nakladatelské redakce; představily nám svoji práci a provedly nás po jejich pracovišti, ze kterého vyzařuje pozitivní rodinná atmosféra a které je neskutečně inspirativním a tvůrčím místem, takže jsem v průběhu celé prohlídky bez přestání mačkala spoušť mého foťáku, abyste prostřednitvím obrázků mohli i vy ostatní nahlédnout do zákulisí, kde vzniká poctivá nakladatelská práce...
V psaní reportů jsem nebyla nikdy moc dobrá, nebudu se proto dlouze rozepisovat o tom, jak probíhala každá jednotlivá hodina našeho společného dne. Jen shrnu, jak na mě celá akce a její organizátoři působili a zbytek snad prozradí fotky. Hned na začátku bych tedy chtěla Péti a Evě moc poděkovat za pozvání. Ani nedokážu vyjádřit, jak moc mě zájem o můj blog z jejich strany těší. A nesmírně si vážím toho, že můžu být součástí blogerské komunity, se kterou Host navázal spolupráci. Je to pro mě jednou z největších motivací k pokračování v tom, co dělám. Jejich práci považuji za opravdu kvalitní a hrozně se mi líbí jejich nadšení pro ni. Možnost vidět se s nimi a pobýt v jejich prostředí mě nabila neskutečně pozitivní energií a naplnila mě novými nápady.
Připadá mi krásné, že si na nás Péťa s Evou udělaly čas ve svém volném dni a z vlastního popudu se zajímaly o naši práci. Nakrmily nás vynikající pizzou, obdařily upřímnými úsměvy, pro každého z nás měly vlídné slovo a pochvalu, obdarovaly nás knihami dle našeho přání, a jako by toho bylo málo, ještě nás nechaly nenasytně se vrhnout na hromadu knih v jejich skladu, které se jim vrátily z knihkupectví. Z toho všeho je zřejmé, že nám prostě a jednoduše chtěly udělat radost - a to zcela nezištně. Myslím, že jsme z toho včera byli všichni tak rozjaření, potěšení, zaskočení a nadšení, že jsme jim samou radostí zapomněli dostatečně poděkovat. A tak jim děkuji prostřednictvím tohoto článku nyní. A pevně věřím, že jim budu jejich přátelskost, pohostinnost a štědrost vrátit formou perspektivní spolupráce...

Takže ještě jednou děkuji za včerejší bezvadný den, úžasné zážitky, knižní dary a za skvělou společnost. Bylo to prostě absolutně super. Všichni jste naprosto báječní a já vás mám fakt moc ráda...

Všechny knihy, které jsem si z nakladatelství odnesla...
Hned dnes ráno jsem se pustila do Morantologie a zatím jsem z knihy absolutně nadšená...

Comments

  1. Nádherný report :-) Už z tohoto článku sálá ta skvělá atmosféra, která tam včera byla :-)
    Je opravdu super, jak je Host super (to je zase věta :D), protože takový přístup asi žádné jiné nakladatelství nemá, jsou opravdu velmi štědří :-)
    Krásné fotky, krásné knížky, krásný článek :-)

    ReplyDelete
  2. Jé to jste si musely hezky užít. A ty knihy jsou naprosto boží. :D

    ReplyDelete
  3. Veru, ty fotky jsou opravdu báječné a jsem moc ráda, že jsme se viděly a seznámily osobně. :)

    ReplyDelete
  4. Páni, to zní krásně! :)

    ReplyDelete
  5. Ach ach, tolik krásných knih najednou! :) Je skvělé, když někdo ocení skvělou blogerskou práci, kterou Verunko odvádíš :)

    ReplyDelete
  6. To musel být skvělý den! Moc pěkné fotky! :)

    ReplyDelete
  7. nadherne fotky, byl to skvelyyy sraz, vic k tomu nemam co rict <3

    ReplyDelete
  8. Muselo to být parádní! Jsem ráda, že jste si to všichni tak užili :)

    ReplyDelete
  9. Těším se na recenzi Morantologie a Hry o manželství!:-)

    ReplyDelete
  10. Páni, moc ti tenhle zážitek závidím! :) Také bych se do Hosta někdy ráda podívala, doufám, že se mi to jednoho dne povede. :) A paní Plevovou bych taky ráda znovu viděla. :)

    ReplyDelete
  11. Tam to muselo byť vážne super, a toľko kníh! :D

    ReplyDelete
  12. Moc hezké fotky, závidím, chtěla bych se tam taky podívat :) A ty s Hostem spolupracuješ už delší dobu, nebo si tě vybrali teprve až na tuhle akci? :) A pokud spolupracuješ, tak se ti sami ozvali nebo to byla tvoje iniciativa? Byla bych moc vděčná za odpověď, já blog teprve rozjíždím a chtěla bych vidět jak se k něčemu takovému člověk dostane. Popravdě strašně ráda bych jednou pracovala v nakladatelství, ale myslím si že na to nemám schopnosti.

    ReplyDelete
  13. Jééé, Zásnuby, Morantologie to bych brala hned:)

    ReplyDelete
  14. Muselo to být parádní, úžasný a nevím, co všechno :-) Kdybych si mohla vybrat knihy z takové palety, dostala bych buď infarkt nebo bych skákala radostí 5 metrů vysoko :D

    ReplyDelete
  15. tohle je asi první report z nějaké knižní akce, kde jsem se dopředu nebála, že tam někde budu na nějaké fotce vypadat strašně... :D a nezklamala jsi! fotíš vážně skvěle. moc ráda jsem tě poznala osobně :).

    ReplyDelete
  16. Úžasné fotky, jako vždy a určitě to musel být neskutečný zážitek :) Host patří k jednomu z mých nejoblíbenějších nakladatelství a způsob, jakým přistupuje k blogerům, je opravdu obdivuhodný :)

    ReplyDelete
  17. Celý den se sem vracím a kochám se. Fotíš tak krásně! Moc ráda jsem tě poznala :)

    ReplyDelete

Post a Comment