Beseda s Katkou Petrusovou

Včera večer se v kavárně Anděl konala beseda Katky Petrusové, naší milované české autorky, jejíž knihy dělají radost ženám všech generací. Katka nám rozdala placky, ochotně všem podepsala knihy a kartičky, a po autogramiádě se pustila do čtení ze své nově chystané knihy Žádný city, na níž právě pracuje.
Hlavní hrdinka Michaela mi připomněla Bridget Jonesovou a především mě samotnou, takže jsem s ní ihned pocítila velké souznění. Všechny jsme se při předčítání mohly smíchy potrhat. Katka Petrusová nás prostě nikdy nezklame, její knihy jsou báječně vtipné a natolik uvolněné, že člověku spraví i tu nejhorší možnou náladu. Je v tom, co dělá skvělá, a tak doufám, že v tom nikdy neustane...

Comments

  1. Skvěl fotky. :) Muselo to být skvělé. :)

    ReplyDelete
  2. Parádní fotky, zvlášť ta poslední je nádherná :-) Jsi fakt šikulka :-) Díky moc za příjemné odpoledne, jsem ráda, že jsem tě poznala ;-)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky! Chtěla jsem jít taky, ale nakonec mi do toho něco vlezlo a nemohla jsem přijít :( Ještě teď mě to hrozně mrzí. Doufám, že příště už mi to vyjde! :)

    ReplyDelete
  4. Mrzí mě, že jsem se tam nedostala. Byla jsem na jejím křtu Pekáče buchet a bylo to parádní, takže bych ráda přijela i na další setkání, ale co se dá dělat.
    Skvělé fotky! :)

    ReplyDelete
  5. Katku Petrusovou čtu ráda, mám tedy radši ty jednorázové knížky, Bavettovi mě až tak nebavili. :) Krásný fotoreport ;)

    ReplyDelete
  6. Super fotky, hlavně ta poslední :-)

    ReplyDelete
  7. Super fotky, hlavně ta poslední :-)

    ReplyDelete

Post a Comment