everyday post| A Little Update

Včera jsem zničehonic onemocněla a dostala horečku, dneska mi je už ale o něco lépe, a tak jsem se pustila do knih. Chystám recenzi na Svatbu od Nicholase Sparkse, dočítám Jako zabít ptáčka a nechávám se unášet románem Sense & Sensibility. Popíjím Twinings s příchutí černého rybízu a vanilky a dívám se na film The First Time s Dylanem O'Brienem. Vysoké teploty sice nejsou nic moc, ale jinak to není vůbec zlé. Kromě mé obvyklé rýmy jsem nebyla nemocná snad tisíc let, a tak jsem úplně zapomněla, jak je fajn jednou za čas si poležet v posteli a pořádně si odpočinout...

Co hezkého právě čtete vy?

Comments

  1. The First Time byl pekny film :) a uz jsi videla What If? A preji co nejrychlejší uzdravení, v tomto horku je docela nepříjemné mít horečky :) Já jinak dočítám Babičku a chystám se na Oceán na konci uličky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, Terezko. :-) Ano, What if už jsem viděla. Skvělý film. Pro Radcliffa mám slabost i po letech. :-) Závidím ti čtení Gaimana. Na tohle období je perfektní. Doufám, že se k Oceánu na konci uličky taky brzy dostanu. :-) A jak se ti líbila Babička?

      Delete
  2. Tak ať se brzy uzdravíš. Já čtu 100 dní štěstí a moc se mi kniha líbí. :)
    Reading With Lucy

    ReplyDelete
  3. Momentálne som sa pustila do Hardyho: Daleko od hlučícího davu. A keď to prečítam, pozriem sa na film, na ktorý sa veľmi teším :) Prajem skoré uzdravenie!

    ReplyDelete
  4. Já si většinou hloupě pomyslím (během školního roku), jak by bylo super dostat lehkou chřipku a poležet si týden bez školy v posteli s knížkou a filmy. Nikdy to nemyslím vážně (zdraví především!), ale jako na potvoru fakt onemocním, ale ne lehce - onemocním tak, abych neměla pomyšlení na čtení ani na filmy. Karma mě trestá... :D
    Tobě přeji, ať si své odpočinkové dny užiješ naplno s co nejmenším utrpením. Hodně zdravíčka :)

    ReplyDelete
  5. Dej se brzy do kupy, doufám, že je ti lépe! Já jedinou výhodu v nemocích vidím, jak píšeš, v tom, že člověk může být zalezlý v posteli s nížkou! Já dokončila Battle Hymn of Tiger Mother a začala jsem včera se Stalkerem od Keplera!:-)

    ReplyDelete

Post a Comment