everyday post| A Glimpse Into My Room

Já vím, já vím, slíbila jsem vám, že udělám pořádnou room tour tolikrát, že to ani nedovedu spočítat. Ale zdá se mi, že na to nikdy nepřijde ten pravý čas. Přestože jsem uklízecí typ člověka, můj pokoj je obvykle rozházený díky věcem, které obyčejně používám. Proto je docela těžké zachytit jej v tom nejlepším světle. Občas je tu ale pár zákoutí, které bych s vámi ráda sdílela, a tak jsem vytvořila pár fotek, které vám do mého pokoje dají nahlédnout. A dost možná vám následující fotky dají dokonce větší povědomí o tom, jak můj pokoj vypadá, než cokoli jiného. Doufám, že se vám tento příspěvek bude líbit a snad vám i přinese nějakou inspiraci. Také bych ráda věděla, jestli máte tento typ příspěvků rádi, můžete mi tedy napsat dolů do komentářů, zda mám podobné připravovat častěji...

***

I know, I know, I have been promising to you that I will make a proper room tour so many times. But it seems to me that there is no right time to do that. Although I am tidying type of person, my room is messy with things I usually use. Consequently it is quite hard to capture the best of my room in its insane. But sometimes there are some corners I'd like to share with you. So I have managed to take some pictures through which you could have a little glimpse into my room. I think that perhaps these images can give you even more awareness of what my room looks more than anything else. I hope you will enjoy this post and hopefully you will find some inspiration in it as well. Also, I would like to know whether you like this sort of posts so leave me comment down below if you do...

Comments

  1. Nádhera, Verčo. :-) Moc krásné fotky :-)

    ReplyDelete
  2. Verunko, tvůj pokoj je pro mě velkou inspirací. Jednou bych chtěla mít podobný, ale nevím, jak by se to líbilo Míšovi XD ale to se určitě časem poddá. Mám ráda tyhle tvoje fotky, které zachycují momenty z tvého pokoje. Pokaždé, když jdu k tobě na návštěvu, tak jsem plná nadšení z toho, co nového u tebe uvidím. Určitě v těchto článcích pokračuj.

    ReplyDelete
  3. Krásna izba :)! Je ako stvorená na čítanie románov a snívanie. Naozaj krásna :). Štýl akým je zariadená sa mi neskutočne páči :). Určite takýchto príspevkov sprav viac. Vždy si ich rada pozriem :).

    ReplyDelete
  4. Nadherne fotky a nadherny pokoj. Je mi cti, ze jsem ho mohla videt i nazivo :)

    ReplyDelete
  5. To je taková nádhera! :) Tvůj pokoj je úžasná oáza klidu a jak píše Kristy, pro čtení románů je jako dělaný. A fotky jsou jako vždy podařené! :)

    ReplyDelete
  6. Nádhera! :-D Určitě přidávej podobných fotek z tvého krásného pokoje víc :-D

    ReplyDelete
  7. Anonymous9/8/15 16:00

    Někdy si říkám, kolik těch edic J. Austenové vlastně máš? Mám pocit, že pokaždé máš nějakou novou ;)

    Jinak na Tvém pokoji mě fascinuje, že ačkoliv by zřejmě měl být podle všech "klasických" pravidel prostě přeplácaný, prostě není. Máš mimořádné estetické cítění :)

    L.

    ReplyDelete
  8. Moc krásné fotky :-). Mám ráda Tvůj styl, byť mně osobně by neseděl. Ale vždycky se moc ráda dívám na Tebou vytvořené fotografie, je v nich ukryt jakýsi cit, který do nich umíš vložit jen Ty :). Určitě v těchto článcích pokračuj, jsou skvělé a inspirativní :).

    ReplyDelete
  9. Mas opravdu prenadherny pokoj, jako v nejakem anglickem ci americkem filmu :-) a vzdy se mi moc libilo jak ho mas plny beloty, cistoty a knih ❤ urcite v tomto typu clanku pokracuj ❤

    ReplyDelete
  10. Verunko Tvé články a fotky jsou plné inspirace.. Ani slovy to vyjádřit nedokážu :-) Já jsem měla tu čest vidět Tvůj pokoj naživo a je to snad ten nejhezčí knižní pokojíček, který jsem kdy viděla :o)

    ReplyDelete
  11. Miluju tenhle styl. Jsi inspirativní člověk, Verunko, někdy bych tě ráda poznala. :)

    ReplyDelete
  12. Tvoje fotky jsou naprosto profi a naaaaaaadherne. Já sice tenhle romantic look nepreferuji, ale krásně se na něj dívá :-)

    ReplyDelete

Post a Comment