Flipback Classics


"Books are uniquely portable magic."
(Stephen King)

Tyto úžasné flipback knihy vydává John Murray Publishers a vy si je můžete pořídit na jeho stránkách www.flipbackbooks.com. Ony jsou tak krásné a opravdu unikátní. Díky jejich malé velikosti jsou přímo dokonalé na cestování. Už nikdy více si nemusíte vybírat mezi romány Jane Austenové, v této skvělé edici si je můžete vzít s sebou úplně všechny a vaše taška nebude o mnoho těžší, což je vážně super. Pořád nedovedu docela dobře pochopit, jak se do něčeho tak malého může vměstnat celý román. Nicméně jsem nadšená tím, že to někdo dokázal. Tyto přenosné knížečky jsou nesmírně praktické - jako malý lehoučký zázrak. Hrozně se mi líbí jejich jednoduchý a přitom velice působivý design. A protože i jejich hřbety jsou moc hezké, vypadají prostě nádherně na poličkách v knihovně. Pokud máte rádi speciální edice svých milovaných knih, tyhle jsou přesně pro vás.

Celý sortiment nabízených flipback knih se můžete prohlédnout právě zde.

***

These gorgeous flipback books are published by John Murray Publishers and you can buy them on www.flipbackbooks.com. They are so beautiful and really unique. For their small size they are perfect for travelling. You don't have to choose between Jane Austen's novels any more. You can take all of them in this amazing edition with yourself and they add pretty much no extra weight to your bag which is very cool. I still do not understand very well how the entire novel could fit into something small like that. I am delighted, though, that someone have managed it. These portable books are so practical and perfectly usable. Just like a little gossamer miracle. I love that fabulous design of these books as well. It is so simple but really impressive. Also the spines are very lovely so they look pretty awesomely on bookshelves. If you like special editions of your beloved books, these are just for you.

You can check the complete sortiment of flipback books right here.

Flipback is opened top to bottom and has gotten sideways-printed text...

Comments

  1. Nádherné :))) Přesně takto čtu své eknihy ve čtečce :D Prostě to mám otočené. A jednou si taky takovou pořídím do sbírky :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Řekla bych, že je dokonce příjemnější držet knihu takhle, a člověk jí neláme hřbet, když ji drží pouze jednou rukou. Určitě Ti knihy z této edice doporučuji, mají i spoustu jiných žánrů a nejsou vůbec drahé... :-)

      Delete
  2. Jééé, tie sú nádherné. Také chcem. :)

    ReplyDelete
  3. Nádhera :-) Můžu se optat, kdes koupila tak krásnou kabelku??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kabelku mám snad už tisíc let, naživo dokonce působí vintage. :-) Už si bohužel nepamatuji odkud je a zřejmě by už ani nebyla k dostání. Ale děkuji, jsem ráda, že se Ti líbí... :-)

      Delete
    2. Jééé, škoda, protože je fakt moc krásná :-)

      Delete
  4. Neviem, či niečo robím zle, ale ja tam vidím v ponuke len 18 kníh a žiadna z nich nie je Austen. Tak to má byť alebo som len ja zase mimo? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem se na ten odkaz eshopu dívala, a tyhle knihy jsem tam taky nikde neviděla :-P :-/ Sice nejsem kdoví jaká angličtinářka, ale tyhle knihy mě dost zaujaly :-)

      Delete

Post a Comment