"Christmas Isn't a Season. It's a Feeling."

December is the most favored month of mine. I love spring and summer, nevertheless, I start to look forward to Christmas even before summer vacation comes to an end. I am fond of the atmosphere of this season. The actual feeling inside my heart. I am so happy for I would spend the Holidays at home with my family. It was so warm, nice and cosy time that fulfilled me with strength to go back to London in January. I captured a few pictures during our Christmas day and I am here to share them with you. I hope you have had a wonderful time with your beloved ones as well...

Comments

  1. Ten piškotový "dortík"... je to z piškotů, že jo? :) asi ještě letos udělám, úplně jsem na to dostala chuť :D A báječné fotky... nikdy se ti nevyrovnám, jsi skvělá :) Krásný zbytek roku Verunko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc za krásný komentář, Kristy. :-) Ten dortík je vlastně Rocky Road. Jsou to piškoty a mini marshmallowny zalité čokoládou, kterou jsem předem rozpustila společně s máslem a zlatým sirupem. Pak se to nalije do formy, nechá zatuhnout a nakrájí na kostky. Je to jednoduché, ale je to fakt mňamka. :-) I ty si hezky užij zbytek roku... :-)

      Delete
  2. Je opravdu úžasné, že můžeš strávit svátky doma! Co by to byly Vánoce bez rodiny, že? :)
    Jako vždy krásné fotky, jde z nich úplně cítit ta vánoční atmosféra a také pohoda a klid, kterou doma určitě máte :) A opravdu ten dezert vypadá fakt lákavě, asi si ho doma udělám, protože na něj mám také z těch fotek hroznou chuť!:)
    Dia

    ReplyDelete

Post a Comment