everyday post| Hibernation

One wouldn't believe it but January is almost gone. The time is such a strange ungraspable thing. Sometimes I have a sense that I only drew a new breath and the thing I have been looking forward to for so long is suddenly far behind me, do you know what I mean? Anyway I think that January was a really beautiful month. I spent a lot of time with my parents and my brother in Brno as well as in London. And I've discovered some new favorite authors like Deb Caletti and Janette Oke for I am very grateful. Then I've also found some new lovely places here in London where I go for an inspiration and joy. And finally I have had a lot of time to think about a bit of everything which has always been one of my favourite things to do. Well now, I didn't come to conclusion but I feel relaxed after all. I created a daily rituals such as reading in subway every morning, having long conversations with my parents every evening and visiting places around the river at least once a week. Loads of things happened but still it was very calm and pleasant month when I was going to bed late at night and was waking up in the late morning. After having a long hibernation I am ready for spring now. Which seems to be on its way.

Comments

  1. Uzasne fotografie, atmosfera z nich jen dycha :-)

    ReplyDelete
  2. Jako vždycky, boží fotky

    ReplyDelete
  3. Jedny z nejhezčích fotek za poslední dobu. Fakt supr :) a ty boty jsou úžasné!

    ReplyDelete
  4. Má smysl znovu opakovat, jak nádherné jsou fotky? Člověku oči přechází :) Strašně se mi líbí ta nádherná sbírka Jane Austen... a ta výloha Browns Bride? Bože!! Nádhera, nádhera, nádhera.

    ReplyDelete
  5. Je až neuvěřitelné, jak velký máš talent a cit pro psaní i focení. Díky ti za angličtinu, možná kvůli tomu ztratíš pár českých čtenářů, kteří si s ní neporadí, ale já alespoň u čtení článků musím trošku přemýšlet a třeba si i rozšířím slovní zásobu. Jsi velkou inspirací :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ach, milá Hani, děkuji Ti za krásná slova. Opravdu jsi mě zahřála na srdci. Nedovedeš si představit, jak moc mě těší, že Tě angličtina neodradila. Kéž by na to mělo stejný pohled více lidí, protože je to krásný jazyk. Člověk může mít rád a užívat více jazyků, aniž by byl jednomu z nich "nevěrný", jak si mnozí myslí. Jsem moc ráda, že Ti mé články dopomáhají k rozšiřováí slovní zásoby v angličtině. Budu ti držet pěsti, aby ses třeba později pustila i do knih. Já se anglicky naučila stejným způsobem a nemůžu být vděčnější, protože ten pocit, že si teď můžu přečíst každičkou knihu je k nezapacení. A přála bych ti ho mít též... :-) Ještě jednou Ti moc děkuji. A měj krásný únor...

      Delete
    2. Už jsem zkoušela Hobita v angličtině a tím, že ho znám nazpaměť, mi to nečinilo nějak velký problém. Teď mě čeká na poličce novinka od Cecilie Ahern How to fall in love - autorka, kterou jsem ještě nezkoušela, ale ty jí pořád tak vychvaluješ, že už jí musím dát šanci :)
      Ať se ti v Londýně daří :)

      Delete

Post a Comment