#FridayReads

Happy Friday to everyone,
so for this weekend I've picked up a book I'm very excited for. The Choice by Nicholas Sparks which has been converted into a movie I'd like to watch pretty soon. You guys know how much I adore Nicholas Sparks's novels, and since I'm in a mood for a Spring, I think this book's gonna be the best companion for these days... What are you currently reading?

Comments

  1. Preji krasne poctenicko:-),ty tve hrnicky mne vzdycky dostanou, tento je prekrasny:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc. Tenhle mám od táty. Je krásnej, že? :-)

      Delete
  2. Ahoj, tak já při pátku čtu Jeden den od D.Nichollse :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ach, moji oblíbenou. Měj krásný čas při čtení... :-)

      Delete
    2. Děkuji :-) Až dočtu, zkusím i film :-)

      Delete
  3. Knihy od Nicholase jsou jediný důvod, proč lituji, že neumím tak dobře anglicky. Ale já si počkám. :D Akorát mě mrzí, že v češtině nezůstala tato obálka.

    Teď čtu hlavně skripta a učebnice, ale prokousávám se Dorianem Greyem, poslouchám Fimfárum, ale asi se dám na Na západní frontě klid. Nestíhám to. :D

    ReplyDelete
  4. Jee táto kniha od N.Sparksa sa mi veľmi veľmi páčila :). Prajem príjemné čítanie :)!

    ReplyDelete
  5. Ahoj Verunko, tahle tvoje rubrika se mi moc líbí - já přes víkend neměla na čtení vůbec čas, ale teď se chystám na Volání netvora od P. Nesse. Tato kniha mě zaujala už svým úžasným zpracováním. Měj se krásně :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Hani, děkuju, jsem ráda, že se ti líbí. Můžeš se taky zapojit, je fajn sdílet čtení na víkend s ostatními. Určitě to inspiruje ke čtení na obou stranách. :-) Volání netvora je krásná, i když velice smutná kniha. Snad se ti bude líbit tak jako mně. Měj se taky krásně...

      Delete
  6. Moc mě zaujala obálka, velice vydařená... Já nějak o této knize od Sparkse vůbec neslyšela, musím zapátrat :) Přeji hezké čtení!
    PS A hrneček je TOP!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zrovna v březnu vychází kniha i v češtině pod názvem Volba. Určitě doporučuji, čte se úplně sama. V průběhu příštích pár dnů mám v pláu napsat na ni recenzi. :-)

      Delete

Post a Comment