everyday post| Becoming Bookseller

As you can say from the title of this post, my longtime dream came true. Yes, I am a bookseller now. And I still can't really believe that this is actually happening. I have this silly smile on my lips every single minute I remember that exciting fact. Seriously, I am telling you it's even better than being in love with someone. Or at least it makes me equally happy.
Well now, there's so many things I need to learn and improve myself in it but that is one of the things I love about this work. I've always thought that the best thing about working in bookshop was to be surrounded by books. And it really is absolutely awesome, but the best thing ever about being a bookseller is to be surrounded by people who love books as well as me.
I feel so lucky and grateful to be part of that amazing team that forms our bookshop. And the feeling which cause the fact that I have an aim every day in this enormous city of London makes me incredibly happy. I wouldn't think I could be so fortunate to do what I love the most for living but now I really can and I am so grateful for it every day...

Comments

  1. Páni, Verunko, gratuluji! Ani nevíš, jak strašně moc ti to přeju! :)) To, jak moc jsi teď šťastná, z příspěvku přímo čiší a vyčarovalo mi to úsměv na rtech. Krásný příspěvek plný radosti. Přeju Ti, aby Tě radosti a spokojenost provázely Londýnem i nadále :)
    Krásný sobotní večer,
    Kristýna

    ReplyDelete
  2. To je od tebe tak hezké, děkuju moc. Je úžasné mít, s kým sdílet tuhle skvělou zprávu v mém životě. A nikdo jiný než moji čtenáři nemůže pochopit tak dokonale, jaké štěstí to pro mě je pracovat mezi knihami. Takže ti moc děkuji za podporu a milá slova. Moc si toho vážím... :-)
    Krásný sobotní večer i tobě.

    ReplyDelete
  3. Wow! I cannot even say how happy I am for you. Recently I saw a video with you and Rodaw and you were saying that being a bookseller is your dream job. I so happy that it became true:) Have a wonderful time in London:)

    ReplyDelete
  4. Gratuluji k praci, ktera byla tvym snem, uzasne !Preji ti nejen hodne uspechu, ale i krasnych zazitku mezi knihami :-)Preji hezkou nedeli, Jana.

    ReplyDelete
  5. Taky moc gratuluji, máte úžasné štěstí pracovat s knihami a v Londýně. Všimla jsem si, že anglické knihy mají ohodně hezčí vazbu knih než u nás v České republice. Je mi to líto, třeba Pýcha a Předsudek, Malé Ženy apod. Přeji hodně úspěchů v prodeji a životě.

    ReplyDelete
  6. Přidávám se ke gratulantům, moc ti to přeju! Ať jsi pořád spokojená :)

    ReplyDelete
  7. Jo, jo, jo !!!!! Tak to je naprosta bomba. Veroniko, tak a ted uz zadne smutneni, jelikoz pres slzy se dost blbe cte :o) Teda udelat z konicka zamestnani .... lepsi uz to byt nemohlo. Zdravim ze zasnezenych Alp. Misa

    ReplyDelete
  8. Anonymous14/3/16 20:43

    To je opravdu úžasná zpráva! Od začátku tvého vycestování do Londýna jsem prožívala s tebou tve pocity, a vždy mě tak nějak rozesmutnily ty články, ktere jsi zpočátku psala, protože jsem si naprosto dokázala představit to osamocení. A naopak teď úplně sdílím tvoji radost, když je opravdu vidět, že jsi šťastná. Páni, pracovat v knihkupectví a v Londýně...Díky tomu mám pocit, že sny se opravdu plní :)
    Přeji mnoho úspěchu a štěstí,
    Dia

    ReplyDelete
  9. Veru, zprava o tom, ze se ti v Londyne podarilo vytvorit si svuj dream job byla nejlepsim darkem, jaky jsem letos dostala k narozeninam. Jeste jednou gratuluju a pevne doufam, ze brzo sdelis vsem svym fanouskum i vsechny ty pikantni detaily a vesmirne synchronicity, ktere k jeho realizaci vedly..! Live your dreams and dream up your life ;-)
    Janka

    ReplyDelete
  10. Páni Veru, hrozně ti to přeju. Musí to být úžasné a navíc (ačkoliv tě osobně neznám) si tě na tu pozici dovedu úplně představit :)
    Krásný den a mnoho dalších šťastných okamžiků!

    ReplyDelete
  11. Verunko moc gratuluji, jsem moc ráda že jsi tak šťastná! :)

    ReplyDelete

Post a Comment