#FridayReads

Happy Friday to everyone,
I am so sorry I haven't been posting anything during the past week. Lots of things were going on and I just haven't found time for it. Anyway, I am back and you can look forward to some nice posts I've been working on. Okay, so for this weekend I've picked up a lovely book by Dodie Smith called I Capture the Castle. It is an absolutely perfect read for the month of March and I believe I am going to have a very nice time while reading it. I will be at work this weekend but I'll be reading while traveling by subway and also through my lunch break... What are you guys reading in the time being?

Comments

  1. Já docitam novou Liane Moriarty s názvem Zamilovaná hypnotizerka a je to teda pecka.. Dneska mě to úplně rozlozilo, což má za následek prapodivny den asi. Krásný víkend přeji... Má být krásně :)

    ReplyDelete
  2. Ahoj Verunko, tak jsem se nakonec nechala inspirovat a tuto rubriku (nazvala jsem ji Víkendové čtení) zařadila i na svůj blog. Kdybys měla čas a chuť se kouknout, budu moc ráda.
    Přeji Ti, ať Ti jde práce pěkně od ruky a stihneš toho přečíst co nejvíc.
    Krásný den do Londýna :)

    ReplyDelete
  3. Ahojky, nejvetsi cast prectu behem cekani na mladsiho syna, kdyz ma judo treninky v sobotu rano. V hale nikdo neni a ja mam hodinu jenom pro sebe. Ted teda zrovna hledam, co bych si precetla. Asi opet zkoncim u Sparks. Mej hezky vikend a klidne cteni v podzemce.

    ReplyDelete

Post a Comment