#FridayReads

Lovely Friday to everyone,
I've had quite a hectic week, consequently I haven't found so much time for my blog but I've read a lot while traveling by subway. Oh, I am getting so tired of that long traveling to work and then back home every day, but hopefully it won't last long and I will move closer enough to be able to take a walk to work. That is just a splendid view of future days. Things aren't perfect now. It's great, though, that I still have something to look forward to, isn't it? Well now, this weekend I'm gonna read Just Kids by Patti Smith. Everybody seems to love this book and I am really glad that I finally have an opportunity to give it a try as well. I've already read a foreword, and it was very beautifully written... Have you read this book or are you planning to read it?

Comments

  1. Ahoj, Just Kids vypadá skvěle.. Jednou bych si to taky ráda přečetla.. Jinak já právě dočetla do našeho Čtenářského klubu Dobrodružství milovníka knih od Charlieho Lovetta... Měj krásný víkend :)

    ReplyDelete
  2. Krásný den Veru :) Na Just Kids slyším od lidí, kteří ji četli, samé superlativy, takže věřím, že se zalíbí i Tobě. Snad se k ní časem také dostanu :) Přeji hodně štěstí se stěhováním a také klidný nedělní večer, měj se nádherně :)
    PS Jako vždy geniální fotky!

    ReplyDelete
  3. Moc pěkný příspěvek - líbí se mi, jak umíš na jednu (dvě) fotky vměstnat tolik detailů a udělat z obyčejných věcí něco víc :) O knize jsem, přiznám se, ještě neslyšela. Má i český překlad?
    Se stěhováním držím palce, snad se Ti v novém domově bude líbit ještě více.
    Krásný zbytek dne :)

    ReplyDelete
  4. Děkuju ti moc, milá Hani. Tvé krásné komentáře mě vždycky rozveselí. :-) Kniha kupodivu má i český překlad. Vyšla pod názvem Just Kids/Jsou to jen děti, ale podle všeho je již nedostupná. Snad ale budeš mít štěstí v nějakém místním knihkupectví. Přeji hodně štěstí při hledání. Kniha je totiž opravdu úžasná. Rozhodně doporučuji přečíst... :-)

    ReplyDelete

Post a Comment