everyday post| Soak Up the Sun

Two weeks ago my coveted holiday has started. And I already feel like a new person. Every bad thought flew away and I have finaly started enjoying Summer. It is approaching the end. But I don't mind. The second half of August is my favourite part of the season anyhow. It's all gold and gorgeously warm. And our garden is at its best. I just love it. I love to be at home. In my city where I belong. Spending time with my folks and our lovely shabby cat. Reading among flowers in the garden and sleeping in my room full of books. I will have to go back to London in September but for now I am going to soak up every last bit of a sun...

Comments

  1. Fotky, jako vždy, dechberoucí :)

    ReplyDelete
  2. Krása... Úplně z toho sálá pohoda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, jsem ráda, že to tak působí... :-)

      Delete
  3. nádhera :-) poslední dobou se sem chodím kochat častěji než kdy jindy :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je tak hezké, Veru, děkuju moc... :-)

      Delete
  4. Anonymous30/8/16 18:47

    Z těchhle fotek čiší opravdu něco strašně krásného a pozitivního, já nevím proč, ale fotky z tvojí zahrady mám asi nejraději :).
    Jde vidět, jak jsi šťastná, když jsi doma. Domov je prostě místo, které nám nikdo nevezme, a já, když jsem někde dlouho pryč a vrátím se domů, tak si uvědomím, jak moc to tu mám ráda. Bydlím v Praze, a i když jsem si zvykla a občas na ni nadávám, tak když se sem vrátím z delší cesty, uvědomím si, jak je tu krásně.
    Přeji hezký zbytek prázdnin,
    Dia

    ReplyDelete
  5. Tvoje fotky jsou snad čím dál krásnější! Kéž bych dokázala fotit aspoň zpoloviny jako ty.

    ReplyDelete

Post a Comment