everyday post| Falling for Autumn

Hello everyone,
today I am here to share with you my little video in which I captured some moments of October. I am really a beginner when it comes to video making but I quite enjoy it, and I'd like to do monthly videos periodically. So we'll see where it'll bring us. I hope you're having a beautiful Autumn season. Let me know how are you and what are you reading right now? I've just started Philip Pullman's His Dark Materials, and I really like it so far...


The morns are meeker than they were,
The nuts are getting brown;
The berry's cheek is plumper,
The rose is out of town.

The maple wears a grayer scarf,
The field a scarlet gown.
Lest I should be old-fashioned,
I'll put a trinket on.

(Emily Dickinson, Autumn)

Comments

  1. Já tak zbožňuju tvou tvorbu, Verunko! <3
    Jsi tak inspirativní a úžasná osůbka a já ti za to moc děkuju. Pokaždé se těším na každý tvůj nový článek.
    A ta videa, která jsi začala točit, jsou tak uklidňující a fungují jako pohlazení po duši! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verunko, děkuju ti moc za krásný komentář. Mám velkou radost z toho, že se na můj blog stále vracíš, a jsem ti za to velmi vděčná. Přála bych si, abys u mě nacházela inspiraci i nadále. A snad se zase někdy budeme mít možnost vidět na nějakém srazu nebo jiné knižní události. Měj se moc krásně... :-)

      Delete
  2. Video je opravdu krásné, uklidňující a navozující příjemnou náladu! :) Tvoje knihovna je prostě nádherná a taky máš skvělé hrníčky!

    ReplyDelete
  3. Verunko, já Tvoji tvorbu prostě nepopsatelně miluju... To je taková nádhera, tolik krásy a něhy a inspirace. Video mě doslova pohladilo po duši a už teď se nemohu dočkat toho listopadového! Přeji Ti, ať je následující měsíc plný krásných okamžiků :) Měj se báječně!

    ReplyDelete
  4. Jako vždy nádherné fotografie :)

    ReplyDelete

Post a Comment