#FridayReads

Happy Friday to everyone!
I feel far better this week than the last one. Today I woke up to a beautiful sunny, though windy day, and my usually dark room was at least for one hour filled with a natural light which I loved, for I could see all of my books sitting patiently in the shelves, showing their beautiful spines. And that always inspires me a lot. Then Mr. Postman showed up at our door and delivered a book that I have ordered last week and have been awaiting it eagerly. It was a beautifully bound little copy of A Jane Austen Christmas by Carlo deVito. So my reading material for the weekend has been immediately settled. I am definitely going to write a review on it once I'll read it, so if you're interested what's it about, stay tuned. Also, let me know, what are you reading currently. Wish you a lovely weekend...

Comments

  1. Veru, krásná fotka jako vždy, moc mě ten Tvůj koncept fotek pro Friday Reads baví, je to skvělý nápad. Přeji, ať si knihu užiješ a budu se těšit na recenzi. Já sama jsem dnes dočetla Murakamiho Po otřesech, hodně jsem se s tím natrápila, takže se těším, že si teď spravím chuť... ale ještě přesně nevím, po čem sáhnu. Přeji Ti krásný víkend a příjemné předvánoční dny :)

    ReplyDelete
  2. Tak to uz se nemohu dockat na recenzi na tuto knihu s nadhernou obalkou a verim, ze i s nadhernym obsahem:-)Preji ti Verunko krasne adventi dny:-)

    ReplyDelete

Post a Comment