Visiting Host

Hello, dear readers!
So today I am finally going to share with you some of the pictures I've taken in the Czech publishing house Host on Saturday. They invited me along with my fellow bloggers to come to their office and talk about books, Blogosphere, BookTube and other stuff like that. I am very pleased to be part of the team they've decided to build up a few years ago. And it was really nice to meet all of the people again. So thank you very much for this experience and also for all the new books. You're amazing...

Comments

  1. Nádherný fotoreport, Verunko. Spolupráce s Hostem je opravdová radost a jejich knihy prostě skvělé. Moc doufám, že se do jejich prostor taky někdy podívám, mají to tam vážně krásné, to se musí pracovat jedna radost :)
    Z knih, které máš na fotkách jsem četla Jackabyho, který mě příliš neuchvátil, ale myslím, že tobě by se možná líbit mohl :) Od Glattauera mám moc ráda jeho Dobrý proti severáku, takže si od něj ráda přečtu i tento titul. No a vynechat nechci ani slečnu Primovou a Monse Kallentofta :)
    Užij si čtení a měj se krásně ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Hani, moc ti děkuju za milý komentář... :-) V Hostu to mají opravdu nádherné, obzvlášť po mé zkušenosti s Londýnem jsem byla z jejich pracovního prostoru uchvácená. Vonělo to tam knihami a dřevem a panovala tam skvělá atmosféra. Můžeš si k nim třeba někdy zajít koupit knihu nebo jen tak na návštěvu. Věřím, že tě přátelsky a otevřeně uvítají, jak to mají v povaze... :-)

      Delete

Post a Comment