Five Things

My favourite lilac season is back...

Morning sun glinting off of our dream catcher in the porch...

Moments in our garden...

 My mom and I decorated our Easter eggs with nail polish. Very clever, isn't it...?

Little illustration of a starfish I drew in my current book...

Comments

  1. Ta ilustrace je nádherná! ♥ A taky jsem nadšená, že je zase období šeříků. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, milá Vlasti. Od tebe jako výtvarnice to moc potěší... :-)

      Delete
  2. teda Veru, já myslela, že ta ilustrace byla přímo v knize. až když jsem si přečetla popisek, tak... páni! jsi neskutečně šikovná :-) určitě udělej další ilustrace a zase je vyfoť ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahojky Verunko, moc děkuji za milý komentář. Moc mě potěšilo od tebe slyšet. A děkuji za zájem o další fotky ilustrací. Vlastně se chystám o tomhle tématu udělat celý příspěvek, tak snad to bude něco, co tě bude zajímat... :-) Měj se moc krásně a ještě jednou děkuji za návštěvu mého blogu...

      Delete
  3. Akonáhle som prečítala "Lilac", spomenula som si na Orgovánové dievčatá, ktoré som nedávno prečítala. Vôbec neviem, ako si na tom s vojnovými knižkami a či ich zvykneš čítať, no ak áno... tak by sa ti kniha mohla určite páčiť. Myslím, že v češtine sa volá Dívky beze jména a v AJ Lilac Girls. Akosi mi nedalo ju nespomenúť, keď mi to tak padlo do oka :)). Inak fotky krásne, ako vždy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc za doporučení, milá Kristy. Knihy z válečného období čtu moc ráda a knihu Lilac Girls mám v plánu číst už od doby, co vyšla někdy před třemi lety. Tak snad se k ní po tvém doporučení dostanu dříve. :-) Děkuju moc za pěkný komenřář... :-)

      Delete

Post a Comment